#34 Lucas Torreira

Sorun hoca kardesim. Torreira takimdaki laf atilacak son adamlardan biridir. Dalagi patlayana kadar mucadele eden bir adamdan bahsediyoruz. Bir iki pozisyona takilip adami gonderin diyenler var.
Burada belli ki taktik disinda bence mental anlamda bir cokus var. Bunda da kesinlikle maas skalasinin bokunun cikmasinin da etkisi var. Daha dunku cocuga 5 milyon euro maas verdiler. Singo gelmiyor mu 2,5-3'e, alma kardesim. Bir adama takilip butun transfer sezonunu harciyorlar. Frankfurt sanki yildiz ordusu. Okan sandi ki gecen sene basarisizligi kadro kalitesi yuzundendi.
Fatih hocanin zamani gecti ama bok gibi kadro ile neredeyse Barcelona'yi eleyip UEFA'da ceyrek final oynatacakti.

Sorunu hep yanlış yerde arıyorsunuz balık baştan kokar hocaya bakın sadece, bu halde olmamızın sebebi odur, adam saçma sapan taktiklerinden yıldı onun dışa vurması bu olay

Dün ben de diyordum Lemina Torreira nerde Can’ı kimse niye tutmuyordu diye. Torreira napıyor çözemedim?

şu videoyu okan efendi izletti mi acaba takıma çok merak ediyorum torreira özelinde değil bu nasıl takım savunması arkadaş halı sahada şöyle savunmazsın rakibi
bir tane zeki adam var ilkay tek doğru şeyi yapanda o zaten
ulan sol bekin zaten adam gibi rakibe gitse davinsonun orda işi neee kontra mı yedik sanki nereye kademe yaptığı belli değil adamlar altı üstü 5 kişiyle gelmiş sen 8 kişisin ama hepsi etkisiz eleman

Görevini yapmasına hoca izin vermiyor şunu anlayın artık. Yaşı 29 oldu hayvan gibi önde press istiyor ön libero futbolcusundan. Hocanın sığır press futbolu yaşı genç kolej takımlarıyla anca yapılır. 30 yaşında 8 tane futbolcu var ilk 11 de.

Bu adama yeri geldi cok sallayan oldu heykeli dikilse tasaklarina beton yetmez..
Herkesin kafasina gore takildigi bu ciftlik ortaminda kendini salmadan hala elinden geleni yapmaya calisiyor..
Leminaya Saraya İcardiye Apoya hepsine bakin ne haldeler bir de bu adama bakin...
Helal olsun is ahlakina adam gibi adammis

Bu adama yeri geldi cok sallayan oldu heykeli dikilse tasaklarina beton yetmez..
Herkesin kafasina gore takildigi bu ciftlik ortaminda kendini salmadan hala elinden geleni yapmaya calisiyor..
Leminaya Saraya İcardiye Apoya hepsine bakin ne haldeler bir de bu adama bakin...
Helal olsun is ahlakina adam gibi adammis

1 hafta önce hüsnü bey

Şampiyonlar ligi maçına çok üzüldüğü için gole sevinmediğini söyledi

Klas futbolcu öyle olunur. Boş kaleye rakibe çarparak gelen golde, oh golü attık yine instagramdan gütmeye devam ederiz kafasıyla camiayı söğüşleyenler değil @Recep Buruk

Geri
Üst Alt