#34 Lucas Torreira

Galatasaray kaptanlığını hak eden ve her yönüyle örnek bir sporcu. Rakiple kavga etmez, taraftara şirin gözükmek için saçmalıkları olmaz. Milli takıma çağrılmamasına rağmen bunu sorun etmeden izinli zamanlarında devamlı çalışır ve hep fit olur. Galatasaray'ı yaşayan en önde oyuncudur. Mesela frankfurt maçı sonrası lig maçında attığı gole bile sevinmedi adam o kadar yaşayan galatasaraydır bu adam. Umarım sezon sonu ıcardi ile yollar ayrılınca kaptanlık gerçek sahibine verilir.

Kaptan. Son 3 seneki şampiyonluk bize 1 tane efsane kazandırdı. Suatlarla bulentlerle hagilerle anılacak.

İstikrarlı başarı için olmazsa olmaz oyuncu tipi. Sakatlanmaz, fiziken radikal düşüş yaşamaz ve meslek olarak bu işi yapıp saygı duyar. İnstagram'dan takip ettiğim 4 oyuncudan biri ve sürekli ekstra çalışmalar yapıyor bu mobilite, güçlendirme ve therapy şeklinde adam kendisini bu işe adamış.

Saha içinde çok iyi yaptığı 2-3 şey var ve benim ezelden beri kafamda olan orta saha profilinin tam karşılığı. Erden Bey'in 5 yanlış transferini tek başına silip süpürecek bir adam.
Bu profesyonellik ile en az 2 sene daha aynı performansı verir, çok şanslıyız.

Bir futbolcunun bu kadar hunharca kullanıldığı başka bir dönem hatırlamıyorum. Yemin ederim hatırlamıyorum. Adami 3 senedir bir maç bile dinlendiremiyoruz ulan şaka gibi. Okan yatacak yerin yok yemin ederim yok

1000139973.webp

Bir futbolcunun bu kadar hunharca kullanıldığı başka bir dönem hatırlamıyorum. Yemin ederim hatırlamıyorum. Adami 3 senedir bir maç bile dinlendiremiyoruz ulan şaka gibi. Okan yatacak yerin yok yemin ederim yok
Alternatifli kadro kurulmadığı zaman dedim heralde torreira lemina falan 70 maç oynayaxak

Allahtan torreira kart görmedi. 75 dakika oynamak zorunda kaldı lemina da oyundan çıkınca. Çok iş düşecek aslanıma.

Alternatifli kadro kurulmadığı zaman dedim heralde torreira lemina falan 70 maç oynayaxak
Böyle olmaz aga. Orta sahan olmadı mı gençler bile tehlike oluşturur işte. Bi maestro bile olsa şu takımda oynar yemin ederim. Adamlar makine mi yaa yemin ederim torreiranin formuna bağlı ilerliyoruz her sene bala şansa.

Geri
Üst Alt