#34 Lucas Torreira

Kaptanlık malum şahıstan alınıp kendisine ivedilikle verilmeli

Yaşayan efsanemiz ve kaptanımız atom karınca

Takımın herşeyi. Takımı ayakta tutan DİNAMO. KAPTAN.
1 tane post girilmemiş şuraya ayıp. Taraftar kör gibi görmüyor herifi gol ya da asist yapanlar tribüne çağırılıyor. Allah aşkına açın izleyin sadece torreirayi dün Allah aşkına maç boyunca canını dişine taktı 2 kişilik oynamaya çalıştı orta sahada.

İlk yarı çok iyiydi ama ikinci pek iş yapamadı.

Günün sonunda takımda Lemina haricinde 6 numara kalmadı. Torreira asla 3 sene önceki kadar o keskin 6 numara özellikleri taşımıyor. Ama ne zaman ileri göndersek fark yaratıyor. Bu nedenle bu takıma bir 6 numara transferi şart.

İlk yarı çok iyiydi ama ikinci pek iş yapamadı.

Günün sonunda takımda Lemina haricinde 6 numara kalmadı. Torreira asla 3 sene önceki kadar o keskin 6 numara özellikleri taşımıyor. Ama ne zaman ileri göndersek fark yaratıyor. Bu nedenle bu takıma bir 6 numara transferi şart.
Tek başına ilkay ve saranın defansif zaafiyetlerini kapatmak çok zor. Ayrica sol tarafta barışın dönüşlerde gecikmesi sonrasi oraya gitti kaç defa. Dediğin gibi yanına çiğ et yiyen bi ön libero şart. Hücumda da müthiş zeki bi adam

Tek başına ilkay ve saranın defansif zaafiyetlerini kapatmak çok zor. Ayrica sol tarafta barışın dönüşlerde gecikmesi sonrasi oraya gitti kaç defa. Dediğin gibi yanına çiğ et yiyen bi ön libero şart. Hücumda da müthiş zeki bi adam

Torreira geniş alanda savunma yapamıyor çünkü. Küçücük adam zaten, adımlaması da çok kısa. Lemina dışında takımda geniş alan kapatabilen başka bir orta sahamız yok. Hatta şöyle söyleyeyim, Sara daha çok iş yapıyor geniş alan savunmasında Torreira'dan.

Bu nedenle Lemina gibi bir oyuncu daha almamız çok elzem. Torreira'yı ne zaman rakip ceza sahasına göndersek oyun üstünlüğü kuruyoruz. Çünkü o ani baskısı, bi anda pire gibi rakibe yapışması vs mükemmel.

3 sarı kart olduğu için, 4ü almamak için faul yapmıyor fazla. Bir maçta onu yiyip rahatlamalı. Dün ilk golde dripling yapan adamı indirmedi misal.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 5 maçtır falan beğenmiyorum performansını. Defansif özellikleri nedense çok körelmiş vaziyette. İyicene hücumcu 8 gibi oynamaya alışmış artık.

abi bu adam babası rahatsızlandığında aldığı özel izin hariç nerdeyse çoğu maçta 90dk oynadı. kalecimiz bile her maç 90dk oynamadı

ne istiyorsunuz bu adamdan?

Anatomisi yüzünden fizikli fuleli orta sahalara karşı eziliyor Arsenalden de bu yüzden yolladılar zaten o yüzden bu tip maçlarda pek performans beklemiyorum Torreiradan

abi bu adam babası rahatsızlandığında aldığı özel izin hariç nerdeyse çoğu maçta 90dk oynadı. kalecimiz bile her maç 90dk oynamadı

ne istiyorsunuz bu adamdan?

Kendi düşüncemi ve gördüğümü söylüyorum ben sadece. Torreira 3-4 maçtır bence hiçbir katkı sağlamıyor. Bu Torreira'yı kötü yapmaz, benim fikrim bu sadece.

bunu meloyla kıyaslıyorlar gül gül ölürsün ya. Joggingci. Gölge presci, Yaw bir topa ayağını sok bir rakibin arasına gir. Lakayıt pası yüzünden pen oldu. Yorgunken zerre çekilmiyor. Lemina maça çıkabilse 10 tane toreyra eder keşke o olsaydı da bugün bu olmasaydı yeminle alırdık puanı.

Buna sallamanın bir anlamı yok. Melo ile karşılaştırmanın hele hiçbir anlamı yok. Takımında her maç istikrarlı oynayan tek adamın.

Bu adam yanındaki adamlar etkiliyken etkili. 50 metre alanda 3 tane siyahi fizikli adamla kapış dersen, Yunus’a Davinson’dan kafa topu al demenden bir farkı olmaz.

Saçma sapan eleştirilerde bulunmayın. Frankurt maçında kötüydü bu maç Torreiralık birşey olmadı

Geri
Üst Alt