#34 Lucas Torreira

Ne tehtidi yahu..
sinirinizi gidin hakeden adamlardan çıkarın.
Paçalardan akıyor iş bilmezlik.Sen daha adamı tanıyamamışsın ahkam kesiyorsun burada.
Gördük maçta 2 saatte top çıkaramadı yetersizler.Adamlar her pozisyonda ellerini kollarını sallaya sallay geçtiler sahamıza..

Ayrıca bunun iyi top oynaması ile alakası yok. İyi oynamasına kimsenin lafı yok. Ama sen kulübe böyle zor zamanda giderim ayağı yapıyorsun ve zam istiyorsun. Sen kulüpten büyük değilsin!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamin babası hastanede, cumlelerinizi 1 şişe köpek öldüren şarap içmişler gibi secmeyin

Babası hastanede ama menajeri para koparmak istiyor. Bu nasıl iş!!!! Babası hastanedeylen isterse 1 sene oynamasın ona razıyız. Fakat bir menajerin çıkıp Galatasarayda oynamak istemiyor demeci hiçte onu göstermiyor!!!

Davinson gibi zam istiyordur. Ben olsam gönderirim. Bu işin boku çıktı.
Barışa boyun eğmemizin cezasını çekiyoruz da kimse farkında değil. Sonra topçulara ruhsuz deniyor. Onlar görmüyor mu sanki olanları. Takımı bırakıp gidenleri menejeriyle kulübü tehdit edenleri ödüllendirirsen diğerleri de böyle memur gibi oynayarak seni ödüllendirir

ortasahada eksik oldugumuz dönem menajeri ile oyun ceviriyor para üzerinden

buna yol versek bunun maaşını kimse ödemez brezilyada falan

boş blöf yapıyor zam icin

karakterini belli etti

Gel buraya gel!
"Okan istifa ehuehuehue"
Diyordun!

Umarim seni de hocani da 2026-27 sezonunda gormeyecegiz 😠

Ne tehtidi yahu..
sinirinizi gidin hakeden adamlardan çıkarın.
Paçalardan akıyor iş bilmezlik.Sen daha adamı tanıyamamışsın ahkam kesiyorsun burada.
Gördük maçta 2 saatte top çıkaramadı yetersizler.Adamlar her pozisyonda ellerini kollarını sallaya sallay geçtiler sahamıza..

Mors oldun mu bilader? Menajeri açık açık gitmek istiyor dedi. Ulan adamın oyununa kimsenin lafı yok. Torreira itiraz etmedi bile yalanlamadı bile. Adam zor zamanda zam istiyor. Sen ne anlatıyorsun gelmiş kadromuzda kimse yok diyorsun!!!

Barışa boyun eğmemizin cezasını çekiyoruz da kimse farkında değil. Sonra topçulara ruhsuz deniyor. Onlar görmüyor mu sanki olanları. Takımı bırakıp gidenleri menejeriyle kulübü tehdit edenleri ödüllendirirsen diğerleri de böyle memur gibi oynayarak seni ödüllendirir
Buna son dönemlerde iş hayatında sessiz istifa diyorlar. Yani kovulmayacak kadar çalışma. Ama ben burada bu oyunculara kızmıyorum. Barış denen tipe ve onun ekmeğine yağ sürüp diğer oyunculara haksızlık eden basiretsiz yönetimi tanırım. Bu toplumda da nerede olursa olsun, herkesin başına bir çok ez gelen hadise zaten.

Lucas Torreira: Galatasaray'dan gitmek istemiyorum, Galatasaray'da mutluyum ve bu takıma aşığım. Bir gün ayrılırsam bunu ilk benden öğreneceksiniz."

sene sonuna kadar biraz konsantre ol, anladık ki sene sonu güle güle diyeceğiz

Futbolu burada bırakır diye düşünüyordum, 35'ine kadar burada oynar diye kalırdı bence.

Seni Kaptan olarak görmeden gitme.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gidip ne yapcan zaten kralreira burada bitir futbolu.

Bu da GS taraftari mi anlamadim gitti ama surekli Romano'ya giydirmeye calisiyor.

Geri
Üst Alt