#34 Lucas Torreira

Kafasi karisik oldugu icin zor bir dönem den geciyor

Babasinin saglik sorunlarini kafaya takiyor ve bu cok normal bir durum empati kurmak lazim maasini ödüyoruz diye ailesi ile bagini tamamen kesmek gibi bir aptallik olamaz zaten

Nankörlük yapmayin adam senelerdir canla basla rotasyonsuz her macta mücadele etti bunca basari kazandi

Aidiyet duygusu bu kadar yüksek olan bir adama burda demediginiz kalmamis,gidince sonra cok aglarsiniz

Kafasi karisik oldugu icin zor bir dönem den geciyor

Babasinin saglik sorunlarini kafaya takiyor ve bu cok normal bir durum empati kurmak lazim maasini ödüyoruz diye ailesi ile bagini tamamen kesmek gibi bir aptallik olamaz zaten

Nankörlük yapmayin adam senelerdir canla basla rotasyonsuz her macta mücadele etti bunca basari kazandi

Aidiyet duygusu bu kadar yüksek olan bir adama burda demediginiz kalmamis,gidince sonra cok aglarsiniz

neyi anlamıyorsun

adamı oynatırsak şampiyonluk gidecek

adam duygusal oldugu icin gitmek istiyor oynuyamıyor evet kafası burda degil

ne yapmamız gerekiyor bu durumda?

Valla aylarca ayakta kalan 2-3 adamdan biriydi. Baba deyince benim içinde akan sular durduğu için adama bişey diyemiyorum. Oğlum gel dediğinde herşeyi arkamda bırakıp babamın yanına giderim. Hissettiği yaşadığı duyguyu kafamda canlandırıyorum paradan daha önemli şeyler var.

torreira yüzünden dökülüyor yav takım ne 11 i

adam gitmek istiyor ısrarla adamı savunuyorsunuz

bakın bu adam kötü oldugu icin gitsin demıyorum

bilerek kötü gitmek istedigi icin asılmadıgı belli oluyor

torreira karagümrüge ezilecek adam mı yoksa
Tamam kardeşim torreria yetersiz bir adamdır.Takımdaki en karaktersiz oyuncudur..
Okeyy..

dediklerimden bunu mu anladın

adam gitmek istiyor duyguları ile oynuyor

sevgilisinden ayrılıncada böyle oynuyordu
Evet bunu anlamdım.
Bilerek kötü oynuyor dedin.Bende bilerek kötü oynayan adam karaktersizdir dedim.
Yahu adam açıklama yaptı abartma recep..
Ne sevgilisi arkadaş..Siz gerçekten bundan dolayı performansının düştüğünümü düşünüyorsunuz…Yahu yapmayın etmeyin..

İcadisi ayrı bu ayrı. Aşk acısı çekince hemen gitme hayalleri. Ulan milletin aşk meşk işleri yüzünden şampiyonluğu kaybedeceğiz!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Torreira yerine ederson yada oulai çekersek muazzam bir takım oluruz.lemina ederson yeni 10 no. orta sahamız böyle olmalı.torrik efsanedir nazarımda ne istiyorsa veririm gitmek istiyorsa izin mesela.eleştirilir ama bok atılamaz 3 beş adamdan biridir değerdir candır

Son maçlarda malesef ağır zarar vermeye başladı. Zaten belli başlı özelikleri var onlarida kullanmayinca bomboş bir oyuncu görünümünde limiti herkeste çok ama elimizin dar olduğu bu dönemde bunu yapması pekte profesyonelce değil inşallah karşılıkli bı çözüm bulunur yoksa işimiz yaş. Şuan orta sahamizdaki en zayıf halka

formu dip yapti
Muslera zaten ayrildi, Icardi de yavas yavas kopuyor
bunlarin etkisi var eminim. babasinin durumu da etkilidir
maasi da gorece az kaldi. sezon boyunca tepe tepe kullanildi

cok fazla faktor var
formu dustu iste. transfer yaparsak biraz kenara aliriz, zaten bir mac kenarda otursa direkt resetler kafayi

Gitmek istediği bariz ortada sene sonuna kadar idare edip yollamak lazım. Miadı dolanı göndereceksin çark böyle döner anca

5440. msjdan itibaren tarayın konuyu
5580.e gelince tarihleri etüd ederek okuyun
geçen sene tam bu zmnlar aynı şeyler yazılmış ama 1-2 hafta sonra düzeldi fln denmiş
adam aylarca ara vermeden oynayınca bu zmnlarda pili bitiyor hafif
yine aynı şey oldu yine gelip üstünü çizionuz. manasız

bu arada şu anda form durumu kötü diye demiyorum, ailevi sebeplerden dolayı gitmek istiyorsa yazın kolaylık sağlanmalı kendisine
15-20 bandında bir teklif gelirse ve kendisi beni bırakın derse yazın izin verilmeli. en azından bu kadarını hak ediyor
kaldığı takdirde minimum 4-5 sezon daha orta sahamızın en mühim adamlarından biri olur

zamanında Melo ile yolları çok erken ayırdık, adam 40'ına kadar fayda verirdi bize
Torreira'da (eğer kendisinin böyle bir ısrarı yoksa) aynı durumu yaşamaya gerek yok

Geri
Üst Alt