#34 Lucas Torreira

1774527310058.webp

Giderse yerine Manuel Ugarte ya da free transfer Goretzka olabilir.

Biraz sessizlik iyi olur. 8 hafta dişlerini sıksınlar

İstediğini söylesin. Takımın en önemli parçası şu an. Yapı taşı gibi bişey herif.

Galatasaray senin için Avrupa’daki son kulüp mü?

Lucas Torreira: "Ben bunu hem menajerime hem aileme, bana yakın olan herkese hep söyledim: Galatasaray’ın Avrupa’daki son kulübüm olacağını düşünüyorum. Başka bir yere gitmek istemiyorum.

Kulübe, hocaya büyük bir saygı ve minnet duyuyorum çünkü bana her zaman güvendiler. Ayrıca bu yıllar içinde bazı ciddi kişisel sorunlar da yaşadım; bazen başa çıkmakta zorlandım ama kulüp hep arkamda oldu. Büyükannemle ilgili yaşadıklarımda, babamla ilgili çok yakın zamanda yaşadıklarımda hep yanımda oldular.

Böyle bir durumda ben nasıl başka takımları düşünebilirim ki? Ben burada olduğum sürenin tadını çıkarmak istiyorum, elimden geldiğince devam etmek istiyorum." (guillefutbol)

- "Şu an dünyanın en iyi futbolcusu?"

Lucas Torreira: "Valverde, Mbappe, Osimhen."

Soru: "Boyun 1,66 mı?"

Lucas Torreira: “Pasaportta 1,68 yazıyor.”

Soru: "1,68 boyunla rakiplerinle nasıl mücadele ediyorsun?"

Lucas Torreira: "Benim yapmaya çalıştığım şey şu: Oyunu önceden okumak ve hamleyi önceden sezmek.

Bazen 1.80–1.90’lık oyunculara karşı oynuyorum ve top havadayken neredeyse hiç göremiyorum bile, şöyle bakıyorum…

Ben ne yapıyorum? Her zaman ikinci toplara, seken toplara çok dikkat ediyorum. Oyunu sezmeye, hamleyi önceden yapmaya çalışıyorum. Bazen bu konuda çok uyanık oluyorum; pas yollarını kapatmak, oyunu doğru okumak…

Tabii daha çabuk da yoruluyorum. Ama benim özelliklerim bunlar: sürekli hareket, gidip gelme, mücadele.

Bizim burada oynadığımız sistem de çok efor istiyor. Sürekli bire birler var, çok dikine oynanan bir oyun. Baskı yapman, topu kazanman ve aynı zamanda hücumda da seçenek olman gerekiyor.

Yani birçok detay var… Ama yıllar içinde buna adapte oldum. Ayrıca kaliteli takım arkadaşların iyi olunca işler biraz daha kolaylaşıyor."

Kadın Sallai deyip S harfine basabilecekken Torreira Muslera deyince o soyadı sayılmaz diyor kapattırmıyor kimmiş bu kadın inanılmaz

166236372 maca cıkıp takım yükü cekiyor masalları gelir birazdan

Geri
Üst Alt