#34 Lucas Torreira

aslında üstünden bölünmeye başlamamız bile döneminin sonuna gelmesi gerektiğini gösteriyor

ne diyonuz yaw
niye gidiyor anlamadim?
orta saha rotasyonunda yerine daha iyi bi adam koyabilcek miyiz?
nhaga kaan ilkay vs. yerine 11'e daha yakin adamlar alalim belki keserler Torreira'yi tamam da niye yolluyoz yani

Fiziken iflasın eşiğinde ama kızamıyorum da kendisine çünkü kaçak dövüşmüyor

bu gidip almancilar kalirsa fena gülerim he

Bu maaşla rotasyon oyuncusu olmaz kimse kusura bakmasın. Ayrıca herkes çıkınca daha kötü olduk felan yazmış yerine giren 35 yaşındaki İlkay yani, bide bence ikinci yarının başından yediğimiz gole kadar baya baskı kurmuştuk aslında.

Bu maaşla rotasyon oyuncusu olmaz kimse kusura bakmasın. Ayrıca herkes çıkınca daha kötü olduk felan yazmış yerine giren 35 yaşındaki İlkay yani, bide bence ikinci yarının başından yediğimiz gole kadar baya baskı kurmuştuk aslında.
Niye olmasın.

Sonradan giren İlkay 5 milyona yakın alıyor.

30 milyon para gömülen Singo'yu rotasyon topçusu yaptık üstüne de 5 milyon maaşı var.

Bunlar oluyor da Torreira niye olmuyor ki.

Bence gidecek. 75 yaşında 10 m euro maaşlı bir yildiz ya da sozlesmesi bitince 75 yasinda olacak yildiz bakmaya başlar mi yönetim taraftar da burasi gs gelsin der mi 🙂

Yani iki hata yaptık bir hata daha ekleyelim diyorsun
Hayır öyle demiyorum.

Torreira'dan daha önce çokça bu yorumda bulunulacak isim var diyorum bu görüş için.

2 hata da değil, kadroda 4-5 milyon maaş artık taban oldu neredeyse. Rotasyon olmayacak kadar çok alıyorlar diyorsak neredeyse sil baştan yapmamız gerek kadroyu.

Torreira için maaştan ziyade asıl düşünülmesi gereken şey devamlı oynamazsa motivasyon eksikliği ile çevikliğini kaybedip fiziksel olarak salabilir. Yoksa forma rekabetine girecek Torreira'yı bir çok isme gözüm kapalı tercih ederim.

Hoca değişse kalsın derdım de kondisyon a önem vermeyen hoca ile seneye daha kötü olabilir

tribünde babası olmasına rağmen vurdum duymazlığı devam ediyor. hemde hatt safhada buna dur diyecek kişi belli sayın dursun özbek.

Geri
Üst Alt