#34 Lucas Torreira

Torreira çok iyi bir futbolcu... arada performansı düşebilir tabi ki ama bu onun kötü bir futbolcu olduğunu göstermez...

Bir ara gönderilecek listesine yer açmak için ilk ismi yazılan oyuncuydu... o zaman da aksini savunuyordum şimdi de sonrasında da aksini savunacağım sanırım...

Transfer sezonları bitip beklentiler kalmadığında iyi oynamaya başlıyor

Transfer sezonu başladığında hibernasyona yatırılmalı bittiğinde uyandırılmalı

Torreira çok iyi bir futbolcu... arada performansı düşebilir tabi ki ama bu onun kötü bir futbolcu olduğunu göstermez...

Bir ara gönderilecek listesine yer açmak için ilk ismi yazılan oyuncuydu... o zaman da aksini savunuyordum şimdi de sonrasında da aksini savunacağım sanırım...
Bizim taraftar okadar kolay reaksiyon gösteriyor ki.Gelecrgi asla düşünmeden .Torreirayi bulmak kolaymi ?Inanılmaz hissi davraniliyor.Kopek gibi oynuyor bilmiyorum herkes farkindami.?Sağlam bir 8 numara olsa çok daha iyi anlayacağız kıymetini ama Sara oynayinca daha fazla yoruluyor.

Torreira Melo hayal ediyorum hep.

Defansif açıdan iyi durumda değil bence, baskıyı kırması, pres yönü vs hala yerinde ama.

Defansif açıdan iyi olmadığı için de hala 6 numara oynatıyor olmamız biraz sıkıntılı.
lemina dönünce lemina torreira mı yaparız zorlu maçlarda önlerinde de batrakov.

Lesley henüz zor maçlarda tam bir izleme fırsatımız olmadiki.Tamam son maç bir iki güzel pasaj sundu ama Leminadan "iyi bir" vazgecemeyiz.
Tamam da bora mutlak surette bu lesleyden faydalanmanın bir yolunu bulmalı yaratmalıyız, lemina iyi hoş ama ben leminayı bu saatten sonra stoper alternatifi olarak düşünüyorum fazlası değil, iki tane dribbling yapmayan top sürmeyen topla mesafe katetmeyen adamla ortasaha oluşturamayız, eski lemina olsaydı dediğin olurdu ama değil malesef

Tamam da bora mutlak surette bu lesleyden faydalanmanın bir yolunu bulmalı yaratmalıyız, lemina iyi hoş ama ben leminayı bu saatten sonra stoper alternatifi olarak düşünüyorum fazlası değil, iki tane dribbling yapmayan top sürmeyen topla mesafe katetmeyen adamla ortasaha oluşturamayız, eski lemina olsaydı dediğin olurdu ama değil malesef
Teoride haklısın ama pratikte görmeden bilemeyiz.Trabzon maçında değilde ,daha göreceli maçta 90 dakika oynatirsin Etmi kemikmi anlariz.Eger riske atarsan hikaye baslamadan bitebilir.Lemina nin oyun görüşü yeter.Suan riske girebilecek maçlar maalesef değil.Okan hocam böyle düşünür.Su hengame bitince senin dediğinde olur inşallah.Ayni şey sol stoper içinde geçerli ama bence zamanı var.Tabii Leminanin iyileşmesini düşünerek böyle konuşuyoruz.Ama şunda hemfikirizde : Sara oynayacaksa Lesley oynasın.Daha sert olacagimiz kesindir.

Daha orta saha hakimiyeti daha al-ver gerektiren maçlarda şöyle bir 3'lü

SmartSelect_20260915_212102_FotMob.webp

Daha baskın çok da orta saha sertliği gerektirmeyen maçlarda şöyle bir 2'li önüne (Ugochukwu yerine duruma göre Sara da olabilir) Batrokov'u yerleştirip

SmartSelect_20260915_212154_FotMob.webp

çıkabiliriz.

Arada kaynamasin. Hayalet gibiydi dun. Enerjisini oynamayacagi milli takima mi saklamis?

Geri
Üst Alt