#34 Nigel de Jong

leiva'nin oyuna katkisi var gol sutu veya gol pasi atabilen oyuncu

de jong'dan bunlari bekleyen mal'dir

de jongdan ofansif katki beklemiyoruz da leiva ofansif anlamda hiçbir katkisi yok

milleti kandirmayin

edit: adam 5 senedir gol atmamiş, sadece 1 kupa maçta fleedwood town diye bir takim gol atmiş :D

Son düzenleme:
Kabul edelim ki bu hollanda'li futbolcularin her tarafindan asalet ve karizma fiskiriyor :hat:

tumblr_lg0hnvq2nQ1qdh8hpo1_1280.jpg

CrM7X7FXgAAI_DQ.jpg

paidoskdejognej256.jpg
Netherlands-Nigel_de_Jong.gif

nigel_de_jong_2015_2016_wallpaper_by_ricardodossantos-d96md8g.jpg

BqDVyBHCAAEPn0I.jpg:large

Kendisini islama davet ediyorum.

Melo kesinlikle defansif yönden iyi bir adam değildi, belki sadece ilk sezon.

Tempolu bir adam değildi bir kere.

Kritik nokta bu zaten..Melo sert agresif bir oyuncuydu ama kesinlşkle temposu yoktur..Kritik müdahaleleri ve hücumdaki efektifliğiyle gönlümüze taht kurdu..Zaten son 2 sezonu vasat geçridi desek yeridir

Kritik nokta bu zaten..Melo sert agresif bir oyuncuydu ama kesinlşkle temposu yoktur..Kritik müdahaleleri ve hücumdaki efektifliğiyle gönlümüze taht kurdu..Zaten son 2 sezonu vasat geçridi desek yeridir

son sezon vasat önceki sezonun 2.yarısı gayet iyiydi.

son sezon vasat önceki sezonun 2.yarısı gayet iyiydi.

ben ilk sezon çok beğendim 2. sezonun yarısından sonra açılmıştı..Ondan sonra eski meloyu göremedik.. 3-4. sezonlar hayal kırıklığıydı acaba önceki sezon derken 2 önceki sezonu hatırlıyor olabilir misin ? Drogba-sneijderin geldiği sezon

ben ilk sezon çok beğendim 2. sezonun yarısından sonra açılmıştı..Ondan sonra eski meloyu göremedik.. 3-4. sezonlar hayal kırıklığıydı acaba önceki sezon derken 2 önceki sezonu hatırlıyor olabilir misin ? Drogba-sneijderin geldiği sezon

1.sezon iyiydi. 2.nin 2.yarısı iyiydi 3.sezonun ilk yarısı kötüydü 2.yarısı gayet iyiydi(mancinili sezon) burda yaya toureden iyi yorumları yapılıyordu. 4.sezon zaten sakattı ve yaşlanmıştı.

1.sezon iyiydi. 2.nin 2.yarısı iyiydi 3.sezonun ilk yarısı kötüydü 2.yarısı gayet iyiydi(mancinili sezon) burda yaya toureden iyi yorumları yapılıyordu. 4.sezon zaten sakattı ve yaşlanmıştı.
o kadar inişli çıkışlı oynadı ki insan da karıştırıyor hangi sezon ne yapmıştı diye..

Agir oyuncu oldugu bir gercek. Bu yüzden Riekerink takim'a daha kompakt oynamayi ögretmeli. De Jong ve stoperler arasi fazla fark olmamali.
Kompakt futbol icin dogru adres Sn. Hamza Hamzaoglu. Kameralar ne zaman kendisini gosterse, elini ufak bi kutu tutuyormus sekline sokar, oyunculara "kompakt" diye ikazda bulunurdu buyuk Hamza.

Kompakt futbol icin dogru adres Sn. Hamza Hamzaoglu. Kameralar ne zaman kendisini gosterse, elini ufak bi kutu tutuyormus sekline sokar, oyunculara "kompakt" diye ikazda bulunurdu buyuk Hamza.
Ikazda bulunmak farkli, bunun egitimini vermek farkli Talha :)

Bak Barca'ya yillardir nasil oynuyor. Tabi onlarin ki olmus bir felsefe. Ama hollanda'li futbol felsefesi de benzer sonucta.

Ikazda bulunmak farkli, bunun egitimini vermek farkli Talha :)

Bak Barca'ya yillardir nasil oynuyor. Tabi onlarin ki olmus bir felsefe. Ama hollanda'li futbol felsefesi de benzer sonucta.
Dalga geciyorum zaten, "kompakt" diyince Hamza aklima geldi ister istemz. Baya bi uyuz olurdum Hamza'yi mac esnasinda her gorusumde "kompakt" diye isaret yapmasina sanki bi boka yariyomus gibi.

Dalga geciyorum zaten, "kompakt" diyince Hamza aklima geldi ister istemz. Baya bi uyuz olurdum Hamza'yi mac esnasinda her gorusumde "kompakt" diye isaret yapmasina sanki bi boka yariyomus gibi.
Dalga gectigini anladim yahu. Eger Hamza cidden kompakt futbolu oynatabilseydi bu ilk icraati olurdu, yani imkansiz.

Bunu gectim bence Hamza kompaktin ne oldugunu bile bilmiyordur muhtemelen.

Geri
Üst Alt