#34 Nigel de Jong

İyi oynadı bence dün. De jong hiç bir dönem hızlı bir oyuncu değildi zaten. Dün yer tutması pasları ikili mücadele başarısı iyidi. Tolga de jong orta sahası iyidi bence gol atamama nedenimiz josue ve sneijderin kötü olması carole ile sabrinin orta acmamasidir.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam mls de 20 maç yapıp gelmiş hala cahilce fit değil diyenler var!!! aynı teraneyi az önce fotomaç gazetesi GYY de söyledi.adamın dünyadan haberi yok spor gazetesi GYY ama.

Fit olmaktan ziyade biraz daha zamana ihtiyacı var.Her fit dediğimiz oyuncu da çelikten yapılma değil.Zaman zamanda olsa sorunlar yaşayabiliyor.3-4 maç daha zaman verilmesi lazım.İlk maçtan asıp kesmenin manası yok.

Hizli ve direk attigi paslarla pozitif etki birakti, biraz agir gibi geldi ama iyi yer tuttuktan sonra pek önemli olmaz

tumblr_nt84a924Af1s2wio8o1_500.gif

Çok ağır oynuyor.De jong sanki ağır çekim de hareket ediyor.

Böyle devam ederse bir transfer hakkımız daha çöpe gitmiş oldu.
Üstelik en önemli bölge :(

HELAK OL BECERİKSİZ HERİF!

Orta sahaya istenilen dinamizmi fena bir şekilde kattı

Transferde emeğe geçenlere teşekkürler

melo ve drogba nın ilk çıktığı maçları hatırlayın birde buna bakın ilk izlenim hayal kırıklığı yarattı birde sakatlanması aklıma soru işaretleri de getirdi daha kesin karar vermek için erken bir kaç maç daha sabredelim bakalım umarım buda donk gibi elimizde patlamaz ozaman biteriz

Rize maçında ilk 11 böyle olsun sonra konuşuruz futbolu de jong'u
-------------muslera--------------
-cavanda-ched-hakan-carole
-----------tolga-jong--------
-sinan------sniper-----bruma
--------------eren----------------

*NOT: Poldi geri dönünce sinan out.

melo ve drogba nın ilk çıktığı maçları hatırlayın birde buna bakın ilk izlenim hayal kırıklığı yarattı birde sakatlanması aklıma soru işaretleri de getirdi daha kesin karar vermek için erken bir kaç maç daha sabredelim bakalım umarım buda donk gibi elimizde patlamaz ozaman biteriz

Cevat , adam hep ileri oynadı ve 2-3 hamle yaptı ; daha ilk maçında ne yapmasını bekliyorsun. Hiç de hayal kırıklığı falanlık durum yoktu ki kahvedeki genci yaşlısı beğendi izlediğimde . Melo geldiğinde kaç yaşındaydı? 28 yaşındaki adam bırak da daha iyi bir başlangıç yapsın . Bu adam yavaş adam , sen yavaşlığı yüzünden adama kötü diyorsan poldi için de bunu demen lazımdı zamanında . Hala erken yani , 4-5 maç geçsin ; olumlu ya da olumsuz olduğu zaten anlaşılır .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevat , adam hep ileri oynadı ve 2-3 hamle yaptı ; daha ilk maçında ne yapmasını bekliyorsun. Hiç de hayal kırıklığı falanlık durum yoktu ki kahvedeki genci yaşlısı beğendi izlediğimde . Melo geldiğinde kaç yaşındaydı? 28 yaşındaki adam bırak da daha iyi bir başlangıç yapsın . Bu adam yavaş adam , sen yavaşlığı yüzünden adama kötü diyorsan poldi için de bunu demen lazımdı zamanında . Hala erken yani , 4-5 maç geçsin ; olumlu ya da olumsuz olduğu zaten anlaşılır .

Hocam bizim taraftar kaosu çok seviyor olumsuzluk olsun istiyor hemen eleştiri :) tolga-eren'de aynı olay olmuştu,de jong m.city'de oynarkende yavaştı hala yavaş.

dostum umarım dediğin gibi olur dünkü maçtan çok ümitliydim rahat kazanırız diyordum ayrıca devre arası josue ve de jong oyuna girince kesin kazanırız dedim ama resmen ayakta uyur gibi maç oynadık sonuçta karşımızdaki takım la liga takımı değil istediğim oyuncuların hiç biri alınmadı bu açıdan da kızgınım ama de jong josue şino gibi adamlar bizim ligi kopartabilecek adamlar !! poldi çok farklı bir adam kendine çok iyi bakan gerçek bir profesyonel ! de jong tan zaten melo olmasını bekleyemeyiz ama sahada canavar gibi mücadele edip top kapıp kelle kafa kopartmasını istemek de en doğal hakkımız ! dünkü oyun beni gerçekten korkuttu ve moralimi bozdu deplasmanlarda puan vermeye devam edersek ligde gene erken havlu atarız

dostum umarım dediğin gibi olur dünkü maçtan çok ümitliydim rahat kazanırız diyordum ayrıca devre arası josue ve de jong oyuna girince kesin kazanırız dedim ama resmen ayakta uyur gibi maç oynadık sonuçta karşımızdaki takım la liga takımı değil istediğim oyuncuların hiç biri alınmadı bu açıdan da kızgınım ama de jong josue şino gibi adamlar bizim ligi kopartabilecek adamlar !! poldi çok farklı bir adam kendine çok iyi bakan gerçek bir profesyonel ! de jong tan zaten melo olmasını bekleyemeyiz ama sahada canavar gibi mücadele edip top kapıp kelle kafa kopartmasını istemek de en doğal hakkımız ! dünkü oyun beni gerçekten korkuttu ve moralimi bozdu deplasmanlarda puan vermeye devam edersek ligde gene erken havlu atarız

Ee güzel dostum , sen gidip en rezil oynayanları değil de ilk maç için geçer not alan jong'a yüklenirsen olmaz . Hem jong gol atmasını mı bekledin? Adam girdikten sonra sadece 2 pozisyon verdik , bakış açını genişlet bence . Puan kaybettiysek oyun kuramayan adamlarımız yüzündendir , bruma hariç .

Ee güzel dostum , sen gidip en rezil oynayanları değil de ilk maç için geçer not alan jong'a yüklenirsen olmaz . Hem jong gol atmasını mı bekledin? Adam girdikten sonra sadece 2 pozisyon verdik , bakış açını genişlet bence . Puan kaybettiysek oyun kuramayan adamlarımız yüzündendir , bruma hariç .

keşke herkesin bakış açısı benim kadar geniş olsa özellikle de yönetimin !! transfer döneminde alınan hiç bir oyuncuyu aldırmazdım ! ben de jong yüzünden kaybettik demedim takım olarak berbattık ama benim kendi futbol bilgime ve hislerime göre sahada de jong dan beklediğim ışığı ilk maçta alamadım sadece bunu belirttim biz bu adamı diarrayı alamadığımız için aldık yönetim bu şekilde reklamını yaptı dolayısıyla de jong tan vasatın üstünde bir performans beklemek taraftar olarak hakkımız neyse umarım gelecek haftalarda kendine gelir

Bir şeyi olmadığı açıklandı

Ligde oynanan son Kayserispor maçının 90. dakikasında sağ dizinde esneme oluşan Nigel de Jong’un bugün yapılan tetkiklerinde olumsuz bir bulguya rastlanmamıştır.

Beyler adamın sıkıntısı fit olması sakat olması falan değil , kaç gündür maç yapmıyor.Antrenman ve maç kondisyonunun farkını futbol ile yakından ilgilenen arkadaşlar mutlaka bileceklerdir.
Bir anda alışık olmadığı bir takımla , ilk maçına çıkıyor. Bunlar normal şeyler.

Dün ne olur ne olmaz diye oyundan alınmıştı nitekim sanırım az önce ,bilgilendirme yapılmış bir sıkıntısı yok diye.

Asıl olması gereken ,takım olgusu ,takım oyunu.. Yoksa 31 yasında abd den gelmiş adamdan köpek gibi her yere basmasını beklemek çok hayalcilik olur.

Beyler adamın sıkıntısı fit olması sakat olması falan değil , kaç gündür maç yapmıyor.Antrenman ve maç kondisyonunun farkını futbol ile yakından ilgilenen arkadaşlar mutlaka bileceklerdir.
Bir anda alışık olmadığı bir takımla , ilk maçına çıkıyor. Bunlar normal şeyler.

Dün ne olur ne olmaz diye oyundan alınmıştı nitekim sanırım az önce ,bilgilendirme yapılmış bir sıkıntısı yok diye.

Asıl olması gereken ,takım olgusu ,takım oyunu.. Yoksa 31 yasında abd den gelmiş adamdan köpek gibi her yere basmasını beklemek çok hayalcilik olur.

aslında köpek gibi heryere basıyor bu adam yaşla alakası yok gecen sezon milandayken deli gibiydi ama amerikada rahatladı muhtemelen

bazılarıda bu adama kilolu demiş bu adam herzaman böyleydi ne kilosu normal bi insanın beli gibi kaval kemigi var herifte o yüzden zaten sert oynayabiliyor

İyi bari de. ....

Birisi şu cenk göneni kovsun lütfen. Parasınıda helali hoş verin gitsin. Futbocu yetenekleri de ilgili konu değil ki o konuda sırıtıyor gerçi ama nedeni o değil vallahi

Geri
Üst Alt