#34 Nigel de Jong

son gun transferi iste 3 aydir lig oynaniyo bu daha takima alisacak

yonetimin taaa abv

14723113_1683738568622320_7568833360353558528_n.jpg

Ulan şu adamı 90 dakika Tolga ile bir izleyemedik.Canın cehenneme Selçuk.:mad:

Lafi donup dolastirmaya luzum yok bizim caremiz bu adam olamaz. DMC olarak aldik ama adamin attigi paslar daha on plana cikti. Dogru duzgun top caldigini gormedim. Selcuk'tan iyidir ama level atlatmaz sadece idare eder Tolga ile

Lafi donup dolastirmaya luzum yok bizim caremiz bu adam olamaz. DMC olarak aldik ama adamin attigi paslar daha on plana cikti. Dogru duzgun top caldigini gormedim. Selcuk'tan iyidir ama level atlatmaz sadece idare eder Tolga ile

Melo'nun ilk sezonu gibi bir eleman lzm bize. hatta mümkünse 2 eleman lzm.

Melo'nun ilk sezonu gibi bir eleman lzm bize. hatta mümkünse 2 eleman lzm.

Normalde hucum futbolunu severim ama su son 3 yildir yasadigimiz defansif sacmaliklar yuzunden soyle Juve gibi kolay kolay gol yemeyen tas gibi takim istiyorum. Buyuk takim dedigin oyle herkesten gol yemez. Agirligini hissettirir. Onun icin Melo'nun ilk sezonu gibi 2 tane elemani koyacaksin orta sahaya onlerinede 10 numara pozisyonunu oynamayi unutmamis tempolu ve kivrak biri tadindan yenmez. Bu arkadas hakkinda iyi yorum yaptim ama Selcuk yerine olur gibisinden konustum. Maalesef hem kilolu hemde temposuz. Zaten 2'li orta sahada oynayacak adam degil kariyeri boyunca capa gibi oynadi. Bu transferleri kim yapiyorsa yaziklar olsun. Surada dunyanin obur ucundan ben bile biliyorum adamin gelmisini gecmsini bizim transfer komitesi ise transfer olsun diye transfer yapiyor.

Su forumdan 10-15 kisi toplansak yeminle level atlatiriz...

Selçukdan kat kat iyidir.. Bir kere kafa vuruyo kendini yere bırakmadan top saklıyo hızlı ayağa pas yapıyo havadan diagonal pas atıyo.. Tolganın dışında bu bölgede adam yokken bu yoklukta asla kesilmemeli

kendisi bir boksör ama ligimizin hakemleri eli kolunu kullanmadan dövüşmesini istiyor.

Normalde hucum futbolunu severim ama su son 3 yildir yasadigimiz defansif sacmaliklar yuzunden soyle Juve gibi kolay kolay gol yemeyen tas gibi takim istiyorum. Buyuk takim dedigin oyle herkesten gol yemez. Agirligini hissettirir. Onun icin Melo'nun ilk sezonu gibi 2 tane elemani koyacaksin orta sahaya onlerinede 10 numara pozisyonunu oynamayi unutmamis tempolu ve kivrak biri tadindan yenmez. Bu arkadas hakkinda iyi yorum yaptim ama Selcuk yerine olur gibisinden konustum. Maalesef hem kilolu hemde temposuz. Zaten 2'li orta sahada oynayacak adam degil kariyeri boyunca capa gibi oynadi. Bu transferleri kim yapiyorsa yaziklar olsun. Surada dunyanin obur ucundan ben bile biliyorum adamin gelmisini gecmsini bizim transfer komitesi ise transfer olsun diye transfer yapiyor.

Su forumdan 10-15 kisi toplansak yeminle level atlatiriz...
Volkan melo deme gozume toz kaciyor

Bos bir adam. Melo'nun tirnagi etmez. Delaney'i alacaktik sezon basinda, Tolga ile nefis giderdi.

Moussa Dembele
Emre Mor
Kaputska
Delaney
Thomas Meuiner

Kacirdigimiz adamlara bak. Hepsini de alabilirdik zamaninda.

kendisi bir boksör ama ligimizin hakemleri eli kolunu kullanmadan dövüşmesini istiyor.

Kaç tane temiz müdahalesine rezil hakemler faul verdi. Selçuk malı da kendini her yere bırakışına faul veriyorlar. Oyun sürekli duruyor bu saçmalıklar yüzünden. Oyunda yüksek mücadele istemiyorlar yumoş yumoş geçsin maç çünkü o tip müdahaleleri süzmek daha zor hata yapabilirler diye her şeye faul veriyorlar.

Bizim ligde kalitesiz futbolun baş müsebbibi hakemlerdir yere düşene en ufak şeye faul çalıyorlar selçuk gibi kadınsı güçsüz temposuz yavaş topçuların işine geliyor buda, agresiflerin vücut vücuda oynayanların işini zorlaştırıyor.

Geri
Üst Alt