Enes Kaplan
Kırmızı Üye
- 17 Kasım 2014
- 1.465
- 108
- 313
Takımda hırslı oynayan sayılı oyunculardan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lafi donup dolastirmaya luzum yok bizim caremiz bu adam olamaz. DMC olarak aldik ama adamin attigi paslar daha on plana cikti. Dogru duzgun top caldigini gormedim. Selcuk'tan iyidir ama level atlatmaz sadece idare eder Tolga ile
Melo'nun ilk sezonu gibi bir eleman lzm bize. hatta mümkünse 2 eleman lzm.
Volkan melo deme gozume toz kaciyorNormalde hucum futbolunu severim ama su son 3 yildir yasadigimiz defansif sacmaliklar yuzunden soyle Juve gibi kolay kolay gol yemeyen tas gibi takim istiyorum. Buyuk takim dedigin oyle herkesten gol yemez. Agirligini hissettirir. Onun icin Melo'nun ilk sezonu gibi 2 tane elemani koyacaksin orta sahaya onlerinede 10 numara pozisyonunu oynamayi unutmamis tempolu ve kivrak biri tadindan yenmez. Bu arkadas hakkinda iyi yorum yaptim ama Selcuk yerine olur gibisinden konustum. Maalesef hem kilolu hemde temposuz. Zaten 2'li orta sahada oynayacak adam degil kariyeri boyunca capa gibi oynadi. Bu transferleri kim yapiyorsa yaziklar olsun. Surada dunyanin obur ucundan ben bile biliyorum adamin gelmisini gecmsini bizim transfer komitesi ise transfer olsun diye transfer yapiyor.
Su forumdan 10-15 kisi toplansak yeminle level atlatiriz...
kendisi bir boksör ama ligimizin hakemleri eli kolunu kullanmadan dövüşmesini istiyor.
Tövbe de ulasakatlanmış mi yine
sakatlanmış mi yine