#34 Nigel de Jong

Hareket edebilen kütük
Leiva veya diarraya niyet buna kısmet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnsanlar Kross gibi top çevirmesini bekledikleri için öyle söyledim. Ayrıca Melo gibi diyagonal paslarla oyunun yönünü değiştiremiyor. Melo'yu dokunulmaz kılan şeylerden biriydi attığı uzun paslar.

De Jong'da atabiliyor ama diagonal paslık durum pek oluşmuyor. Eboue her zaman bindirirdi Melo'da çok iyi beslerdi.

Hiç bir zaman gol şansı yaratabilen topçu değildi ki zaten

Bazı pozisyonlarda güreşçi gibi oynadı lakin bu takımın nadir iyi orta saha oyunculardan birisi olduğu değiştirmiyor.

Sezon sonu daha iyisini bulabilirsek yollar ayrılmalı

Tek artısı ondan daha beterleri olması.
Sezon sonu onlar gibi gönderilmeli.

1 metrekarade top oynuyor arkadaş.. melonun en kötü halinden daha kötü ve donkun bir tık üstü filan yaptığı etki

Kayseri maçının konusunda kadrolar açıklandıktan sonra josue yerine bunun oynatılmasını eleştirmiştim; eleştiriş o eleştiriş 4-5 kişi bir anda "vay efendim de jong eldekilerin en iyisi, yok efendim de jong orta sahaya sertlik katıyor" gibi futbol mazisinden kalma argümanlarla bu şişmiş dubayı savunuyorlardı. Dedim ne oluyor acaba bilmeden Muslera'ya küfür mü ettim bu ne şiddet bu ne celal? Oysa ben çok basit, temel bir futbol bilgisinden söz ediyordum:
Oyunu 10 metrede oynayıp maç başı 10 - 10,5 km koşan orta saha olmaz, olamaz. 2 × 2 = 4 kadar net olan bu gerçekliği görmezlikten gelip, pozisyon bilgisinden mütevellit topa yaptığı kaymalara tav olanları beyinleri ile baş başa bırakıyorum.

Son düzenleme:
Kayseri maçının konusunda kadrolar açıklandıktan sonra josue yerine bunun oynatılmasını eleştirmiştim; eleştiriş o eleştiriş 4-5 kişi bir anda "vay efendim de jong eldekilerin en iyisi, yok efendim de jong orta sahaya sertlik katıyor" gibi futbol mazisinden kalma argümanlarla bu şişmiş budayı savunuyorlardı. Dedim ne oluyor acaba bilmeden Muslera'ya küfür mü ettim bu ne şiddet bu ne celal? Oysa ben çok basit, temel bir futbol bilgisinden söz ediyordum:
Oyunu 10 metrede oynayıp maç başı 10 - 10,5 km koşan orta saha olmaz, olamaz. 2 × 2 = 4 kadar net olan bu gerçekliği görmezlikten gelip, pozisyon bilgisinden mütevellit topa yaptığı kaymalara tav olanları beyinleri ile baş başa bırakıyorum.

:ka19:

tolga - josue su an.... NET

1 metrekarade top oynuyor arkadaş.. melonun en kötü halinden daha kötü ve donkun bir tık üstü filan yaptığı etki

Başkan Melo da son demlerinde önde basamıyordu. Kendini geriye atıp, defansın önünü süpürüyordu. De Jong'dan artısı top kullanma yeteneği.

Geri
Üst Alt