#34 Nigel de Jong

Son 3 lig maçı.

Ligin ilk yarısında üst düzey katkı alırız. İlk maçlarda özellikle takımda fark yaratması muhtemel zira 20 civarı maça çıktı şu ana kadar LA Galaxy ile. Puanlamalar da şu anda form tuttuğunu gösteriyor. Ancak ligin ikinci yarısı düşüş yaşaması muhtemel. MLS'ten gelmenin dezavantajı tabi bu da. Devre arasında defansif orta saha için Carole gibi bir scout transferi yaparsak çok iyi olur.

Ligin ilk yarısında üst düzey katkı alırız. İlk maçlarda özellikle takımda fark yaratması muhtemel zira 20 civarı maça çıktı şu ana kadar LA Galaxy ile. Puanlamalar da şu anda form tuttuğunu gösteriyor. Ancak ligin ikinci yarısı düşüş yaşaması muhtemel. MLS'ten gelmenin dezavantajı tabi bu da. Devre arasında defansif orta saha için Carole gibi bir scout transferi yaparsak çok iyi olur.

tabi ilk yarı bittiginde dejong normalde sezonu bitirmis olacak ama bir yol bulunur elbet.

jong'a extra 15 günlük izin verilebilir. ikinci yarı 3-4 mac kacırır.

Kafaya tekme atasım, çimi s*kesim geliyor. - Nigel De Jong

En kötü ihtimalle antremanlarda tetikçi olarak kullanırız. Şimdi gitmek istemeyenler düşünsün.

tabi ilk yarı bittiginde dejong normalde sezonu bitirmis olacak ama bir yol bulunur elbet.

jong'a extra 15 günlük izin verilebilir. ikinci yarı 3-4 mac kacırır.

Riekerink'e o konuda güveniyorum. Teknik direktör olarak hala gelişim aşamasında görsem de antrenörlüğünü çok beğendim ben bu kısa sürede. Oyuncularla iletişimi de pozitif. Ancak De Jong yokken lig maçlarında Selçuk veya Hamit'e kalmamak adına ucuz maliyetli bir scout transferi hoş olabilir diye düşündüm. De Jong sonrası için de planlama yapmak lazım şimdiden.

hangi rakibe dalacagini cok merak ediyorum :D Tam bir azman aldik (lazim di bu pussylere zaten. Sneijder ve Poldi haric hangi oyuncu agzini aciyor)

Riekerink'e o konuda güveniyorum. Teknik direktör olarak hala gelişim aşamasında görsem de antrenörlüğünü çok beğendim ben bu kısa sürede. Oyuncularla iletişimi de pozitif. Ancak De Jong yokken lig maçlarında Selçuk veya Hamit'e kalmamak adına ucuz maliyetli bir scout transferi hoş olabilir diye düşündüm. De Jong sonrası için de planlama yapmak lazım şimdiden.

karabük macında takım bariz derecede kötüydü. özellikle fizik olarak.

takımın sezona iyi hazırlandıgını düsünmüyorum. bundan sonra fizik-kondisyon yüklenir mi? riskli ama bence yüklenmeli, sezon uzun..

takımın sezona iyi hazırlandıgını düsünmüyorum. bundan sonra fizik-kondisyon yüklenir mi? riskli ama bence yüklenmeli, sezon uzun..

Aksine ben fizik olarak son yıllara nazaran daha iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum. Sezon ilerledikçe daha net göreceğiz. İlk maç için haklısın ama Karabük'ün övgü alması lazım o konuda biraz da, çok iyi mücadele ettiler. Seyircisiz maç, yedek kulübesinin zayıflığı gibi dezavantajlarımız da olmayacak artık. Her şey toz pembe değil tabi ki. En büyük soru işareti takım savunması hala. İlk iki maçta çok aksadık baskı yediğimiz anlarda. Başta Selçuk ve Sinan hayal kırıklığıydı. Hoca Sinan'ı direk kesti örneğin Linnes'le birlikte. Selçuk'u kesemedi, belki kaptan olduğundan belki yedekte duranlara güvenmediğinden. Ama onu da kesmesi muhtemel uzun vadede. De Jong takıma girdikten sonra işi zor. Bilmiyorum belki ben fazla umutluyum :)

Bakın,Karabük maçında takım kötüydü ama.özellikle Karabük'ün Rize maçını seyrettim eyvallah ölçü değil belki ama çok sağlam takım beşiktaşa bir.çelme takacaklar diye düşünüyorum o.maç berabere bitebilir

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakın,Karabük maçında takım kötüydü ama.özellikle Karabük'ün Rize maçını seyrettim eyvallah ölçü değil belki ama çok sağlam takım beşiktaşa bir.çelme takacaklar diye düşünüyorum o.maç berabere bitebilir

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

karabük'ün sezona en ii baslangıc yapan takım oldugu bir gercek. anormal mücadele ettiler.

tabi Galatasaray olarak süper ligde her türlü dirence karsılık vermemiz gerekiyor.

Son 3 lig maçı.

MLS'i fazla küçümsememek lazım savunma yönünden çok zayıf ancak hücum futbolu olarak yetenekli futbolcuları var. O yüzden defansif aksiyonlarının iyi olması bizim için önemli, görünüşe bakılırsa diğer sitelerdeki istatistikleride ele alırsak gayet iyi. Bizde çok daha iyi olur.

Tolga'nın oyun kurma yeteneği Selçuk'un olmayan ama oyun kurucu olarak tabir edilmesine neden oolan o özelliklerinden daha iyidir bence. 2 tane savunma yapabilen ve ileriyede çıkış yapabilen futbolcuyla daha iyi takım oluruz. Savunmamız zaten sorunlu o yüzden böyle 2 ortasaha ile oynamak daha karlı olur bizim açımızdan. Selçuk'un senelerdir oyun kurmak adına birşeyler yaptığına şahit olmadım.

CrR9MtkWcAEJ0By.jpg

CrR9NmxWAAAQvU_.jpg

CrR9NsIWEAAkaxJ.jpg

Benim tuttu
Tam bir yildiz ve reis tipi var

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dejong daha mantıklı gelmiştir raporu veren bizim doktorlar zaten

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt