#34 Nigel de Jong

afd69af993fe4de89ca091dcd8a61bb0.jpeg

6710e71e89f54a98bed5091ed3174407.jpeg

94f1f12249bd4ca19c19fce90724232f.jpeg

004701fdbd42474d888286162ea26b1d.jpeg

adamı önlibero die aldık santrafor cıktı iyi mi :)

İyi ve kötü oynar bilemem de adam en azından duruşu ismi ve kariyeri ile korkutuyor olacak rakibi.
Kaç tane can yaktı kariyeri boyunca say say bitmez.

Bu akşam Hırvatistan'a karşı yok.

Melo gibi olamaz tabi ki ancak onun yarattığı psikolojik baskıyı yaratacaktır rakipler üzerinde. Çok başarılı bir transfer.

Nigel De Jong en az Melo seviyesinde oldugunu dusunuyorum acikcasi

Hayırlı olsun :yuppi:

de Jongu seviyorum ve geldigi için çok mutluyum ama Melodan iyi falan degil.

De Jong'u ben de seviyorum hepimizin beklentisi yüksek ama en az Melo kadar iyi aşırı abartı olmuş..

Melo çok ayrı oynuyordu özellikle ilk 2 sene hem defansif hem ofansif inanılmaz katkı verdi o yüzden Jong en az Melo kadar iyi demek Melo'ya ağır haksızlık olur..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayatında ön libero gormemıs gsli meloyu iyi ön liberö sanması normal

De Jong'u ben de seviyorum hepimizin beklentisi yüksek ama en az Melo kadar iyi aşırı abartı olmuş..

Melo çok ayrı oynuyordu özellikle ilk 2 sene hem defansif hem ofansif inanılmaz katkı verdi o yüzden Jong en az Melo kadar iyi demek Melo'ya ağır haksızlık olur..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En son Milan'da izlemisdim, ve verdigi katki güzeldi ona göre ben degerlendirirm. Karsilastirma yapmak zorundaysak, Melo'nun halini suan Serie A'da görüyoruz. Melo bize yeter mi? Yeter. Ama De Jong kesinlikle Melo'nun ayni seviyesinde bence.

Melo kesinlikle defansif yönden iyi bir adam değildi, belki sadece ilk sezon.

Tempolu bir adam değildi bir kere.

Melonun ilk 2 sezonunda verdiği katkıyı veremez ama şuanki Melodan fazla farkı yok. Tabi ikisi farklı oyuncu.

Son düzenleme:
Her başkandan sonra Ünal Aysal ile karşılaştırma,
Her teknik direktörden sonra Fatih Terim ile karşılaştırma,
Her defansif orta sahadan sonra Felipe Melo ile karşılaştırma. :red:

Melo ilk 2 sezon çok çok iyiydi her açıdan.Son sezonunda performansında düşüşler başladı.Ama De jong a göre daha farklı bi futbolcu.Teknik olarak onun önünde.Defansif olarak De Jong daha yırtıcı biri.

Geri
Üst Alt