#34 Nigel de Jong

Bu adam neden her maç 11 oynamıyor? Sakat felanmı nedir yani Selçuk'tan eksiği. Bu adamın takıma alıştırılması lazım yavaş yavaş. Tolga'yla iyi ikili olmazlar bence ama yinede Selçuk'tan iyidir her türlü.

Bu adam neden her maç 11 oynamıyor? Sakat felanmı nedir yani Selçuk'tan eksiği. Bu adamın takıma alıştırılması lazım yavaş yavaş. Tolga'yla iyi ikili olmazlar bence ama yinede Selçuk'tan iyidir her türlü.

kis uykusundamiydin? Sakatti adam.

Belki De Jongun gelmesiyle hem Tolga hemde Sneijder daha cok rahatlarlar. Belkide Tolganin sutlari bundan dolayi rezalet. Yok abi Tolganin sutlari almanyada bukadar kötü degildi.

Maçtaki en etkin olduğumuz dakikaları Selçuk çıkıp o girdikten sonra oynadık. O da hepi topu 15 dakika sürdü zaten ve maçın sonuna denk geldi. Kaç maçtır kaybetmiyoruz muhabbeti artık bittiğine göre kadroda değişiklik yapılır ve kendisi oynamaya başlar herhalde bi zahmet.

Tapa

Selcuk ve Sneijder hucumda yapamiyor. Bakin ne diyorum
Bir ara Sino bildigin sol bekti.
Boyle kacak oynayamazsin...

Selcuk zaten sifir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün de girdiği dakikadan itibaren ileri 30-40 m lik paslar attı ve oyunun yönünü değiştirdi ayağı gayet iyi ve dikine gidiyor artık icraat vakti adamda kalite var sakatlığı da tam geçtiği zaman çok canlar yakacaktır ama bir an önce takıma adapte etmemiz gerekiyor

adam ben kosacagima göre top kossun misali uzun ama isabetli paslar atiyor, selcuk ise topu aliyor agir agir topu sürüyor ve yan pasi yapiyor fark burada

yanındaki adamlara pas atamamasına rağmen attığı uzun paslar beni sasırtıyor... bir garip fitbolcu..

Ihtiyacimiz olan tek sey geri pas yerine ileri uzun ve seri top yapan bir orta sahaydi.Ins sakatlanmadan bu seneyi cikarir kalite akiyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pasları çok iyi. Faydalı olacak gibi gözüküyor.
Tabi rakip Dersimspor, bir zahmet bu maçta da atsın falan diyemiyorum çünkü bugün Selçuk sahada olsaydı , klasik yan paslarını izleyecektik :mad:

Tolga dejong orta sahası tam istediğimizden.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu uzun bir kanattan diğerine atılan paslarda aklıma hep Melo'yu getiriyor.O da böyle atardı :(

Melo'dan sonra diagonal paslara hasret kalmıştık
Seviyorum bu tarz adamları.

Yerden sert biçimde ileriye çıkarttığı paslari Ts macinda da dikkatimi cekmisti ancak o gun sure kisitliydi kendisi hakkinda yorum yapmak icin.
Bugün de dikkat ettim ozellikle, yerden sertce attigi paslarinin isabet orani alisik olmadigimiz kadar yuksek. Ligde oynamali artik, saglam da görünüyor fizik acisindan.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dikine yerden de iyi pass çıkartıyor. Risk alıyor yani. Güzel. Büyük takım hucuma çıkınca risk almasını bilecek. Selçuk efendi gibi garantici korkak futbol oynarsan iki saat al gülüm ver gülüm oynarsın

Geri
Üst Alt