#34 Nigel de Jong

Diagonal paslar ve oyunun yönünü değiştiren orta saha. Melo'dan beri görmemiştik.

kardeşim altı üstü 3.lig takımıyla maç yapıyoruz ne bu övmeler yav

haa selçuktan iyi oyuncumu iyi oyuncu tabi her türlü.

Selçuk yerine 11'de kesin olmalı attığı diyagonal pasları ve dikine paslar gayet isabetli ve takımda ihtiyacımız olan şey ikili mücadelede de Selçuk'tan kötü olamaz herhalde. Bence net oynamalı.

daha hala fizik olarak zayıf dikkat ederseniz ufak hamlede bile yerde ancak verdiği paslar çok iyiydi güçlendikçe daha iyi olacak artık ilk 11 e monte edilmeli yavaş yavaş

ayıp ettin sarper hiç küsmedik ki :) trabzon maçında çok üzüldüm ve sinirlendim çünkü mağlubiyet aklımın ucunda bile yoktu :) o gün sadece senle değil abimle bile baya tartıştım küçükken oturup ağlardım şimdi biraz düzeldim ama yinede mağlup olduğumuz zaman sapıtıyorum :) sen bu forumda küseceğim en son kişisin !!

Müthiş uzun toplar atıyor. Tam da ihtiyacımız olan şey.

Selçuk gibi 5-10 saniye topu dürtüp yanındakine vermiyor en azından. Üstelik hızlı oynamaya çalışıyor.
Fiziksel olarak iyi durumda olursa De Jong her türlü banko oyuncu olur.

Son düzenleme:
Boş yere yapılan bir transfer.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayıp ettin sarper hiç küsmedik ki :) trabzon maçında çok üzüldüm ve sinirlendim çünkü mağlubiyet aklımın ucunda bile yoktu :) o gün sadece senle değil abimle bile baya tartıştım küçükken oturup ağlardım şimdi biraz düzeldim ama yinede mağlup olduğumuz zaman sapıtıyorum :) sen bu forumda küseceğim en son kişisin !!

Bilmukabele Cevat reis,merak etme şampiyonuz.

Bu adam takıma gereken mücadeleyi katabilir ama çok güçlenmesi ve çalışması lazım.

Millet bir Tempo tutturmuş gidiyor

Bazı oyuncuların öyle fazla tempoya ihtiyacı yok

Pozisyon bilgisi üst düzey olan oyuncuların fazla tempoya ihtiyacı olmaz

Bu ateş üfleyerek sönmez

Adam müthiş paslar attı

Birde lig maçında görmek lazım

Profesyonel biri lig maçında daha fazla asılması gerektiğini bilir

Bu ateş üfleyerek sönmez

Hazir degil ama Selcuk gibi etkisiz bir oyuncunun yerine gayet de oynar.

çabukluk sıfır, güç sıfır, oyun görüşü ve pasları iyi ama fiziksel olarak iyi olması lazım. inşallah güçlenir de Selçuku izlemeyiz bundan sonra

Geri
Üst Alt