#34 Nigel de Jong

Gayet yerinde ve temiz müdahalelerde bulundu ama eyyamci cuneyt surekli faul caldi.Kotu falan diyen renktaslarim yan pasa, geri pasa alismislar baya

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün gayet iyiydi.O beklediğimiz sert oyunu sergiledi.Ama kırmızı da yiyebilirdi dün bir iki sert dalışı oldu.İyi ki yemedi 2-0 daha farklı da olabilirdi.

Yanına Lassana Diarrayı alalım ,o kadar küfür ettik de adama bizim milyonluk eşşeklerden bi poh olmaz

Selçuk kadar ileri oynayıp ondan çok daha fazla top kapıyo .. İyi mi hayır eldekilerin iyisi mi evet o yuzden selçuk yerine oynamalı

Dün Cüneyt denen şerefsiz her hareketine foul çaldı şaka gibi. Müdahelelerinin çoğu da temizdi topaydı.

Sezon sonuna kadar De Jong oynasın Selçuk yerine, adam ikili mücadeleden kaçmıyor en azından. Ben Selçuk'un en son ne zaman adam takip edip kayarak top çaldığını hatırlamıyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Melo De Jong Tolga orta sahasi dehset olur . Alalim Meloyu 1,5+1 yilligina

hurriyet gucer ayarinda
Demin TRTSpor ya özetlere denk geldim Hürriyet hâlâ oynuyormuş yav EsEs de. Ben bıraktı diye düşünüyordum.

Seneye demekki Hürriyet reisi yine Süperlig de göreceğiz.

Heryere yetişmeye çalıştı. Selçuk'tan sonra direnç getirdi orta alana.

Demin TRTSpor ya özetlere denk geldim Hürriyet hâlâ oynuyormuş yav EsEs de. Ben bıraktı diye düşünüyordum.

Seneye demekki Hürriyet reisi yine Süperlig de göreceğiz.

muthis olur acikcasi

Hem diyorlar ki adam yiyen orta saha olsun diyonuz adam dün öyle oynadı orta sahaya sertlik kattı bunun top sürüp asist yapanı 100 milyon euro'ya Manu da oynuyo

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep topa daldı adam, sürekli seyirci üstüne oynadı.

CxydJbGXUAAe77M.png

Ben Nigel'in sasirtici sekilde Fenerbahce macinda ve simdiye kadar Bursa macinda cok iyi oynadigini düsünüyorum. Özellikle Fener macinda müthis toplar kapti, hakem yedi emegini.

Maglubiyet sonrasi taraftar gereksiz günah kecisi ilan etti.

Birde partneri Selcuk'a bakalim? Rezil oglu rezil.

Tolga-Nigel ikilisi ideal ikili bizim icin. Ama medya izin vermiyor.

Çok iyi topçusun be.

Serdar'la beraber takıma ciddi derecede sertlik kattılar. Bu detay pek önemsenmiyor ama psikolojik olarak çok önemli bence. Hürriyet'ten farkı yok diyen dingiller var aramızda( Baş adı Hayri)

Geri
Üst Alt