#34 Nigel de Jong

Medya gelmeden önce adamı kasap gıbı gosterdı mal mal pozisyonlarda faul veriyor hakemlerde

Tam bir boğa.Tek kelimeyle muazzam oynadı.Özlemişim böle sert oynayan orta sahayı.

Tolga gibi çok koşan bir isimle bu performansını devam ettirerek oynamalı , Sneijder de form yakalayacak gibi en azından bu maç ışığı yeniden verdi , umarım ikinci yarı Tolga , De Jong ve Sneijder orta sahası ile şampiyonluğa yürürüz.

Ayağına top yakışan tek topçu takımdaki.

Bugün iyiydi. Bir Melo değil tabi ki o ayrı konu. Yanındaki adam kesinlikle Tolga olmalı hatta mümkünse o bölgeye bir transfer gelmeli. O zaman daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Hatta bu durum Sneijder'in genel performansına da yansıyacaktır.

Gayet iyiydi. Sarı gördüğü pozisyonda çıldırdım. Faulle alakası yok temiz müdahale. Hakemler o tip pozisyonlarda direk faul veriyor çünkü öyle bir müdahalede ayağa temas varsa ve hakem bunu görmemişse büyük sorun olur. Bunu göze alamadıkları için her müdahaleye faul çalıyolar. Pozisyonu süzme falan 0.

selçuk gitmeli tolga yedek olup ayağı düzgün bir adamla de jong oynamalı yan yana

Şut: 1
Gol: 1
Pas Arası: 4
Top Kaybı: 0
Top Çalma: 7
Pas: 73 (%93)

C0jCmY-WIAI_UTe.jpg

topu almadan topu kime verecek bilen bir ön libero. selcuk qaptan gibi degil cok sükür

Bu sene yada geçen sene kural değişti tehlikeli kaymalar faul hatta sarı kartla cezalandırılıyor.
bu sene kurallar değişti dendi sene başında. okuduk. eyvallah tamam da.

aynı kurallarda penaltiya gelirken beklemeyeceksin diyor. ama hala bekleyerek penaltı atilinca hakem tekrarlatmiyor.

ya da o kurallarda son adam rakibi düşürüp penaltı yaptırdı. Kırmızı degil sarı yazıyor ama kırmızı veriliyor hala. herhalde yürürlüğe girmedi o kurallar

yaptığımız en iyi transfer

devre arası kampından sonra daha da iyi olacağını düşünüyorum

tolga ile birlikte oynamalı bu arada

Performans yanı sıra kişiliğide on numara çıktı bu aslan parçasının. Asker selamı çok yakıştı. Hata yapacaktır mutlaka, o zamanda hoş görelim. Hatasız kul olmaz. Böyle devam yiğidim!

Bugün iyiydi. Bir Melo değil tabi ki o ayrı konu. Yanındaki adam kesinlikle Tolga olmalı hatta mümkünse o bölgeye bir transfer gelmeli. O zaman daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Hatta bu durum Sneijder'in genel performansına da yansıyacaktır.
Osmanlının ciğersiz tobçusu Ndiaye alınırsa, Jongla birlikte orta sahada sıfır sorunla oynarız.

Geri
Üst Alt