#34 Nigel de Jong

hic utanma yok bazi uyelerde cidden, arda sadi, ibrahim toy, sinan bilgin gibi uyelerin forumda barinmasi komik bir durum.

Senin barındığın forumda biz değer katıyoruz sen kafanı yorma
yav he he

Sneijder gitsin, tudor kalsin diyen beyin olumu gerceklesmis uyelerin, Osterunds'un Galatasaray'imiza karsi resitalini izledikten sonra hala utanmadan buraya gelip konusuyorsun, neyin ayagini yapiyorsun birader.

sirf millet beni fark etsin, beni gorsunler diye anti sneijderci takiliyorsunuz, yok sneijder'in kazigi mis, ulan adama sormazlarmi, senin futbol sorumlun 3 ay boyunca diarra pesinde kosup, 99% bitti diyip, transfer edemeden, son gun bos beles bir transfer yaptigini?

Sneijder dedi zaten, MLS'de 500.000 kazanan Jong'a 2.500.000 verin diye.

yav he he

Sneijder gitsin, tudor kalsin diyen beyin olumu gerceklesmis uyelerin, Osterunds'un Galatasaray'imiza karsi resitalini izledikten sonra hala utanmadan buraya gelip konusuyorsun, neyin ayagini yapiyorsun birader.

sirf millet beni fark etsin, beni gorsunler diye anti sneijderci takiliyorsunuz, yok sneijder'in kazigi mis, ulan adama sormazlarmi, senin futbol sorumlun 3 ay boyunca diarra pesinde kosup, 99% bitti diyip, transfer edemeden, son gun bos beles bir transfer yaptigini?

Sneijder dedi zaten, MLS'de 500.000 kazanan Jong'a 2.500.000 verin diye.

yav ben tudorla yönetim ak kaşık herşeyi müthiş yapıyor falan mı dedim?
tudor kalsın diye çırpınıyor gibi falan mı görünüyorum?

fark edilmek için değil ben sezonun ilk 20 haftasından itibaren sneijderi gönderin yazıyorum. keza forumdaki üyelerin %80i öyleydi. Son 5-6 hafta milli takım rekorunu kırmak için çırpınması birşey ifade etmiyor.

gönderilme şekli yanlıştı yapılan mobbinglerde öyle. Ama gitmesi gerektirdiğini değiştirmiyor benim açımdan. Revizyon yapılıyor ama eksik yapılıyor Selçuk ve 4-5 topçunun daha gönderilmesi lazım , göndermiyorlar burada benim eleştirmekten başka yapabileceğim bir şey yok.

Üslup konusunda sıkıntın var, terbiyeli ol.Herkes,beğenmese bile herkesin yorumuna saygı gösterecek.

şimdi bu mesajı da alıntıla belhanda falan yaz zira sneijderi savunanların elindeki imkanlar sınırlı

1. Selçuk ve diğer çöpleri savunan adam sneijdere laf ediyor
2. Tudor çöpünü savunanlar sneijderi gönderiyor
3. Asist kralı olm adam bi kere
4. Belhanda tırnağı olamaz

Kaç tane koltuk takımı çıkıyordu bu oyuncudan?
Erman Toroğlu bir ara bunu hesaplıyordu?

Selçuk İnan kadar para alıyor.

Sneijderi kovarak yollayanlar buna da el atsın.
Sneijder alacaklarıni bırakarak gitti. Vefalı adam. Ama bu öyle gitmez.

Bu kriz kesinlikle daha iyi yönetilmeli bu gibi çöpler en erken tarihte kovulmaliydi.

O değilde bu adamı yıllar yıllar önce izlerken içim gitmişti lan ne topçular var garbın afakında diye, sonra kendi geldi ama o izlediğim adamdan eser yoktu :asd22:

Herifin konusu 2. sayfaya düşmüş teknik kadro listesinde. Rezil herif sen de gider misin artık?

Bu haysiyetsiz yüzünden kilişiyi kaçırdık. Yaziklar olsun sana. Hollandadan düzgün adam çıkmaz mi ulan.

bu herif bu kadar kötü değildi yav kariyeri cok iyiydi baştaki yorumları okudum tam bir hayal kırıklıgı oldu

Beyefendi tatilde instagramdan gördüğümüz kadarıyla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt