#34 Nigel de Jong

giremez zaten takıma sorun teşkil etmiyor. Fernandoyu kesecek sanki.

en azından hoca sinirlendiginde de yongu cagırın bana der
aldıgı maasın hakkını versin

Medel tarzı bir oyuncu. Tinercilerin Medel'i dünya yıldızı ilan ettiği bir ligde De Jong da iş yapabilir. Alternatif olarak bulunsun kenarda.

Ben bu adamı unutmuşum. Geri dönsün ve parasını haketsin en azından. Çok fazla süre alamayabilir ama hoca takımdaki performansını bir görmek istiyor olabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

de jongun lisansi yok heralde peki bunun lisansi cikarirlarsa kac tane yabancimiz oluyor? bu adami kadromuzda tutarsa ne faydanalabiliriz nede yabanci kontenjani acabiliriz

Hoca en doğrusunu yaptı. Fernando cezalı olsa koy yerine 1 maç kafan rahat etsin. İyi bir ara dönem hazırlığıyla klübe ve alternatif zenginliği olur. Bazı skoru tutmak gereken maçlarda girer fayda sağlar

Fit bir de Jong katki saglayabilir zaman zaman, nasil olsa parasini ödüyoruz herifin.

Ama nasil bir durumda herif Allah bilir. Sezon sonuna kadar toparlanamaz belki de.

Sneijder gitti, bu adam kaldi.

Sneijderin gidisi hala feci koyuyor bana, özellikle gidis sekli. Takimda kalanlar Balta, De Jong, Donk fln, Sneijder gidiyor. Bunu haketmedi Sneijder.

Top toplasın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eldeki kadroya bakarsak, kadro dışı kalması hataydı. İyi kötü yararlanmamız gerekiyordu. Taaa geçen sene kaç kilo fazlası vardı bu adamın. Şimdi sumo güreşçisi olmuştur.

Takımda Fernando'nun yerinde oynayabilecek tek adam, gerçek ön libero. Sözleşmesi bitene kadar faydalanılmalı.

Geri
Üst Alt