#34 Nigel de Jong

De Jonk yedek olarak yatmasındansa en azından tecrübeli bir oyuncu olarak görmek lazım.

Valla Fernando'yu önceden analiz edecek kadar izlemedim de Fernando'nun son hali kadar top oynar zaten, ayrıca kırar biçer psikolojik olarak rakibi yıpratır en azından. Bizde Maicon hariç bütün takım yumuşak. Ayrıca bizde oynadığı maçlarda Fernando'dan daha dikine oynuyordu, ilk oynadığı maçlarda herkes tekniğinin iyi olduğunu söylüyordu zaten. Emekli dediğiniz adam Atiba'dan 1 yaş küçük bu arada. Bence çok kişiyi yanıltacak gibi geliyor 2.yarı.

Valla Fernando'yu önceden analiz edecek kadar izlemedim de Fernando'nun son hali kadar top oynar zaten, ayrıca kırar biçer psikolojik olarak rakibi yıpratır en azından. Bizde Maicon hariç bütün takım yumuşak. Ayrıca bizde oynadığı maçlarda Fernando'dan daha dikine oynuyordu, ilk oynadığı maçlarda herkes tekniğinin iyi olduğunu söylüyordu zaten. Emekli dediğiniz adam Atiba'dan 1 yaş küçük bu arada. Bence çok kişiyi yanıltacak gibi geliyor 2.yarı.
Terim Adam Eder.

Sosyal medya paylaşımların da çoğunlukla Mert Çetin oluyordu kesin buna güzel bakmıştır şimdi tosun gibi olmuştur :D

DRvn05BWsAABPZ9.jpg

Devre arası yabancı sol bek alırsak 2 tane yabancı yollamamız lazım lisans çıkarmak için.

Form tutup, kilo sorununu çözebilirse (malum aylardır takımla çalışmıyor) alternatif olarak iyi bir isim olabilir kadroda hala ama 2. devreye kadar kendini toparlaması çok çok zor geliyor bana. Zaten 2. yarı MLS'ye filan gider heralde.

Bundan bir şey bekleyen de afedersiniz 65 yaşında kadından... bekliyordur. Hiç bir farkı yok.

Buna sinir kapıyorum. Futbola bakış acısı midemi kaldırıyor.
Soyunma odasında ki muhabbeti asla göz yumamam.

En son 5 m2'de top oynuyordu Fatih hoca da anlar bundan bir şey olmayacağını denemek amaçlı çağırmıştır işte.

Geri
Üst Alt