#34 Okan Kocuk

Dostlar gerçek hayat FM değil. FM'de bile takım içi huzursuzluk çıkar o ayrı ama takımın kaptanı olup 11 yıldır kaleyi koruyan, hem kendi camiası hem rakipler tarafından sevilen/kıskanılan, hatalı goller yediği olsa da birçok maçı kurtaran kaleciyi yabancı sınırı var yeaa diye kesemezsiniz.

Üst düzey 1ci bi kaleci olamaz. Yedigi golden degil kalitesi ancak yedek kaleciye yeter.

Kendisine hic is dusmedi ama ayaginda topu eveleyip gevelemeden hemen dogru pas vermesi Muslera’da gormedigimiz bir arti.

Okan malesef olmayacak, her maçını heyecanla izliyorum belki Muslera'yı kesecek performans gösterir yerli kontenjanı açılır diye, her maç saçma sapan bir gol yiyor

Büyük takım kalecisi olamaz malesef

Bence saha içinde başka bir pozisyona yabancı koyabilmek için kaleciyi yerli yapmak pek mantıklı durmuyor. Muslera gidince bakarız ama Muslera varken gereksiz bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum, özellikle yedeği Okan ise.

Mesela adım gibi eminim Beşiktaş maçında Cenk'in köşeye giden topunu Okan kesin yerdi. Yani Muslera yerine Okan oynasın düşüncesi bence bu şartlar altında hayalcilik.

Okan malesef olmayacak, her maçını heyecanla izliyorum belki Muslera'yı kesecek performans gösterir yerli kontenjanı açılır diye, her maç saçma sapan bir gol yiyor

Büyük takım kalecisi olamaz malesef
Ben de kesmesini cok istiyorum ama zor. Ofspor'un tek sutu var, o da gol. Gol guzeldi ama kurtarilabilirdi bence.

Biz şuanda kalemizde ciddi sayıda pozisyon gören ve zor gol atabilen bir takımız. Hâl böyle iken sırf bir tane yabancı fazladan oynatabileyim diye ligin en iyi kalecisini -ki muslera bu sezon gayet formda- yedeğe çekip performansı şüpheli Okan'ı oynatmak büyük saçmalık olur.

Dünkü golünde hata aranmış yine :)

Evet o gol yenmeyebilirdi ama o gol yendi diye kaleci gömülmez be. Adam muazzam sertlikte buldu köşeyi. Yani hangi kaleci yerse yesin, yenilebilecek bir gol. Kurtaran kaleci de muazzam bir iş yapmış olur bence.

Bizim taraftar cok ilginc. 35 metreden gol yemis Muslera var, aylardir oynamayan Okan nasil uzaktan gol yermis. Serbest vurusta kapattigi koseden gol yemis Muslera var, Okan nasil olurda uzaktan gol yermis. Muslera kotu kaleci diyen yok. Hicte olmadi. Ama 4 milyon euro verip ustelik kontenjandan yedigin adam buyuk fark yaratmali. Ligde her oynadigimiz rakibin kalecisi harikalar yaratiyo. Yani ligde vasat ve vasat ustu bir ton yerli kaleci var. Okan'da bunlardan biri. Ustelik Okan'in topu oyuna sokusu Muslera'nin bir kac isik yili ilerisinde. Yerin dibine sokulan Altay 12 gol yemis. Ove ove bitirilemeyen, ugruna sezon basindan beri Kerem-Yunus ve solbek iskenceleri cektigimiz Muslera 10 gol yemis. Ciddi rakiplerin hepsi bir fazla kaliteli yabanci kullaniyo orta saha ve hucumda. Oynayanlarin kaliteli olursa kalede vasat bir kaleci fazlasiyla yeterli bu lig icin. Ama oynayanlarin kotu oldugunda Muslera'da olsa 50 gol yiyo bir sezonda (bakiniz gecen yil). Yerli mecburiyetinde kalede ismi ne olursa olsun yabanci kullanmak buyuk hata.

1 kaleci düzgün 1 şekilde sürekli oynarsa sana performans verir.Sezon başında başladığın kaleci önemli olur genelde.Yedek kaleci olarak düşünülüyosa böyle hatalı Goller yemesi normal.Geçen sene Giresunspor Lig'in en az Gol yiyen takımlarından 1'iydi.Özellikle de son sıralarda olmasına rağmen böyle 1 sonuç aldılar.Savunma oyununa ağırlık veren 1 takım ama Okan'ın kurtardığı kurtarışlar da etkiliydi bu performansta.Okan'ı sürekli oynatmayacaksak böyle yedek kaleci gibi oynatacaksak ben yediği Goller'i pek eleştirmem..

Geri
Üst Alt