#34 Okan Kocuk

Yediği 2. Gol iptal olması gerekiyor

3.sü zaten gol değil

Adam napsın o çocukları yedirmek için herşeyi yapıyorsa
Kimse baş edemiyor işte bu gwatlarla

Performansını ben de beğenmedim ama yediği 2. Golde Kenan ‘ın koşusu çocuğu yanılttı ve geç atladı topa.. Yani ofsayt !! 3. Golde de Sarachi’nin yerde 5 saniye falan yatması bu çocuğun da topu elinden geç çıkarmasına sebep oldu..
ama maç içinde sayılması gereken o kadar şey var ki..
-onyekuru’nun boş kaleye atamadığı topu , atmak yerine orda düşse penaltı ve kartın rengi tartışılır.. muhtemelen kırmızı.. Aynısını Sivas maçında da yaptı..Orada da düşmedi..İşte amatörlük..
-belhanda nın ilk golü yedirmesi..
-belhandanın acayip bir gol atması..
-sonra ben bu golü attım, özüme dönüp , saçma bir pas atayım da takım arkadaşım bir kırmızı görsün demesi..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sallayın gitsin vakit kaybetmeyin bununla

amatörün daniskası, bundan sonraki maçlarda gol yemese ne olur

sezon sonu derhal gönderilsin

keşke erce kardeşleri biz alsaydık

kaleci yer tutuşundan belli eder kendisini bu ve fenerın kapısındaki kova 2.küme kalecisi olur ancaç

Adamin o pozisyonda hicbir sucu yok yahu. Onun bunun cocugu tetikci bir serefsizin kurbani oldu. Okan'in hatali oldugu tek pozisyon 2. gol. Muslera yemezdi o golu. Onun disinda aslinda iyi mac cikardi.
Yedigi kafa golunude Musleranin yiyeceğini sanmam adam baya uzaktan vurdu muslera ucmadan alirdi o topu

ee orda da top elinde? ayağa kalkınca mı başlıyor süre? eğer öyleyse orda da bi enayilik var. saçma sapan bi kuralmış harbi ya gavatın uygulayacağı tuttu
evet kalkinca basliyor. yerdeyken kalkman bile 3-5 saniye sürer mesela. top ayakta olup iki elindeyse süre baslar. bu serefsiz hakemin bize karsi malatya da Farnolle'ya calmadigi maca bak bi. orada kaleci bastan ayakta iki elle topu tutup 16 saniye bekliyor mesela

evet kalkinca basliyor. yerdeyken kalkman bile 3-5 saniye sürer mesela. top ayakta olup iki elindeyse süre baslar. bu serefsiz hakemin bize karsi malatya da Farnolle'ya calmadigi maca bak bi. orada kaleci bastan ayakta iki elle topu tutup 16 saniye bekliyor mesela
daha uzun bekledikleri de oluyor kalecilerin yaw. resmen iptal ettiği golün günahını çıkardı deyyus.-

Sezon sonuna kadar idare edeceğiz artık mecbur.

Yerine kaleci alınır mı göreceğiz.

sent via GSC

Okan Kocuk idare eder 5. olmak için ama şampiyonluk için asla yeterli değil çok puan kaybederiz daha sayesinde

Okan'ın suçu var ama fazla değil, Belkide ligin en dandik savunma merkezlerinden birisiyle oynadık tüm maçı önce Ahmet-Lemina sonra Lemina-Taylan, Adamların her açtığı orta gol pozisyonuna döndü resmen. Muslera işte bu tarz defanslara rağmen olağanüstü işler yapıp maçları tutabiliyordu adam aldığımız 5 şampiyonluktada 1 numaralı faktör zaten bu yüzden.

Geri
Üst Alt