#34 Okan Kocuk

son maclarda lig Giresun icin bittigi icin oynamadi, 32 macta forma sansi buldu ve Giresun bu maclarda 38 gol yedi

ben acikcasi fazla güvenmiyorum bazi maclarda iyi performans göstermesine ragmen, max yedek kaleci olmali

Yani adam akıllı yabancılarımız olursa bir şekilde yerli sayısını tuttururuz Kerem ve Yunus ikilisine ek olarak Berkan oynar ligde bazı maçlarda kaleyi Okan korur ne bileyim Halil Umut Bozok filan 1-2 yerli transfer ile de çözülebilir bu mesele

Ama oynamaya değer yabancı oyuncularımızın olması gerekir

Giresun Neden Bize Vermek İstemedin :) Şimdi Veriyorsun Sana Okadar Dedik ? Bize Ver Diye Ama Bizi Dinlemedin Süslü Süslü Veda Mesajı İçinmiydi hepSi Bu

Galatasarayın seviyesinde kesinlikle değil. Yedek için bile düşünmem. Ancak Bizim seviyede kaç futbolcumuz var orası muamma.

menajerini değiştir bir şey yap geç şu kaleye yav

sol ayağı muslera'nın sağ ayağından iyidir. fadıl'ı kovalım muslera antrenörlük ve kaleciliği (yarı yedek) bi arada yapsın. o aldığı parayı da anca öyle çıkartır zaten.

Bizdeyken pek de iyi oynadığı maç hatırlamıyorum hele Bjk maçında Josef'ten yediği gol aklımdan çıkmıyor o yüzden hiç güven vermiyor bana şu Malatya'da Ertac mi ne vardı onu yedeğe cekseydik keşke

bu sene muslera hiç sakatlık-ceza sorunu yaşamasa bile 7-8 maçta 11 oynacağını düşünüyorum

hem yerli kuralı yüzünden, hem de okan böyle bir garanti almasa mutlaka bir takıma yine kiralık giderdi

Hakki yeniyo. Bugunku form durumuyla Muslera’yla kalede yabanci kullanmak aptallik.

Geri
Üst Alt