- 22 Kasım 2008
- 14.511
- 939
- 418
Takımda kaleci yoktu iyi transfer benceBu adamı nasıl beğeniyorsunuz anlamıyorum. Bedava falan gelmiş olsa neyse ama bu adama bonservis ücreti verip almak nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda kaleci yoktu iyi transfer benceBu adamı nasıl beğeniyorsunuz anlamıyorum. Bedava falan gelmiş olsa neyse ama bu adama bonservis ücreti verip almak nedir?
Eray'dan ve Sinan'dan iyi olduğu açık zaten. Ama yedek kaleci için zamanında boşta olan Gökhan gibi bir kaleci varken bu adama bonservis vermek kötü bir iş bence. Bana göre ikisinin kalitesi arasında da pek bir fark yok.Takımda kaleci yoktu iyi transfer bence
Eray'dan ve Sinan'dan iyi olduğu açık zaten. Ama yedek kaleci için zamanında boşta olan Gökhan gibi bir kaleci varken bu adama bonservis vermek kötü bir iş bence. Bana göre ikisinin kalitesi arasında da pek bir fark yok.
Cenk'in ne kadar alacağı belli mi?Gökhan senelik 1m euro istiyordu benim bildigim kadariyla
Eray kendini mi geliştirdi, şaka mı yapıyosun?Neye göre iyi kaleci bu hepde övmüşünüz izlemedik sanki kova işte
Eray bile kendini geliştirdi bu 10 yıldır aynı seviyede
Eray kendini mi geliştirdi, şaka mı yapıyosun?
Adam geçici felç yaşamış gibi hamle yapıyor resmen topa