- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
Yaz.
Edit: zaten yazmışsınız. Teşekkürler canlar.
Edit: zaten yazmışsınız. Teşekkürler canlar.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok formdayım zor![]()
bu arada asil bomba serkan olayi
onu ben davet ettim seni bertaraf etmesi amaciyla![]()
Rütbe ağır geldiyse alalım Recep.biliyorum yonetim destekli sike yapiliyor moderatorler birbirlerine 20 puan veriyolar.
ama ben hakkimla almak istedigim icin bu istatistigi bugun bozacam ve sampiyon Arda Aycan olacak
Rütbe ağır geldiyse alalım Recep.
Recep İçfındık özel hayatındaki yoğunluğu nedeniyle...
20 puan olmazsa bile varmış gibi yönetimi koruman lazım.Şike bu işin fıtratında var.puantajda 20 puan yok, dolayisiyla saka oldugu acik ve net diye dusunuyorum sayin admin
Bu sefer kazanamayacağım beyler.
Zaten ne zaman kazanıyorum ki anasını satayım.![]()
20 puan olmazsa bile varmış gibi yönetimi koruman lazım.Şike bu işin fıtratında var.
20 puan olmazsa bile varmış gibi yönetimi koruman lazım.Şike bu işin fıtratında var.
Bir Türk filminde "Aslan gibi gitti karga gibi geldi" diye bir replik vardı filmi hatırlayamadım şimdi.Senin durumda o misal.Ama bu sefer iddaalı girmemişsin şansın var.
Bizde böyle.Bu GSC puani nedir? Biri 10.000 biri 15![]()
Bir an önce kayıtları tamamlayıp şarkılarını gönderinde hemen başlayalım puanlamaya.1.liğimin hemen açıklanmasını istiyorum.
Bir Türk filminde "Aslan gibi gitti karga gibi geldi" diye bir replik vardı filmi hatırlayamadım şimdi.Senin durumda o misal.Ama bu sefer iddaalı girmemişsin şansın var.
Bu GSC puani nedir? Biri 10.000 biri 15![]()