Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.880
- 21.931
- 3.553
Rekor kırarak kazanmak istiyorum artık ben.
Unuttuğum o tarz o kadar şarkı var ki, bulmam lazım.
Unuttuğum o tarz o kadar şarkı var ki, bulmam lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan zaten 2 defa 1 puan ile kaybetmişiz. Bundan sonra rekor ile kazanacak şarkılar ile girerim ya da ortalarda gezecek şarkılar ile.
Ulan neyle katılırsan katıl yeter ki benim düşündüğüm iki şarkıyla katılma. O iki şarkı beni resmen şahlandıracak. Hepinizin korkulu ruyası olacağım. Yazın bunu bir kenara.
Şampiyon belli kardeşim. Sen bile 12 puan vereceksin göndereceğim şarkılara.
7.5 puan ortalamalı şarkılar bulmak için çalışmalara başladım.
Yarın şu asistanlık sınavı iyi geçsin, Cum günü çifte zafer kutlayacağız inşallah.![]()
Sınavın için başarılar ama yarışma için hiç şansın yok. Hayalkırıklığına uğrayacaksın.![]()
Sınav iyi geçsin yarışma çok umurum olmaz zaten.
Para lazım.
İyi Cuma'ya kadar şampiyon şarkımı belirlemiş olurum. Kararsız kaldım biraz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Seni de unutmadık Tolga gardaş. Yasaklılar listesini zamanında güncelleseydin geçen yarışma adam gibi bir şarkıyla katılırdım. Alelacele iki ayağımı bir pabuca sokturdun. Yanlış seçim yaptık sayende. Sıradaki yarışma Alpay'dan sonra en büyük iki düşmanımdan biri sensin. İkinizin de önünde bitirmezsem yazıklar olsun bana.
Haydaaa bu da mı gol değil? Ortada fol yok yumurta yok. Niye heyecanlandırıyorsunuz o zaman milleti?![]()
Müsbet gelişmeler olabilir.![]()
Ya yok yazarken ben yaparım diye düşünüyordum da bugünün çarşamba olduğunun farkında değildim, yarın evde yokum dil kursuna gidiyorum da ilgilenemem son anda aklıma geldi.