36. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rekor kırarak kazanmak istiyorum artık ben.

Unuttuğum o tarz o kadar şarkı var ki, bulmam lazım.

Lan zaten 2 defa 1 puan ile kaybetmişiz. Bundan sonra rekor ile kazanacak şarkılar ile girerim ya da ortalarda gezecek şarkılar ile.

Ulan neyle katılırsan katıl yeter ki benim düşündüğüm iki şarkıyla katılma. O iki şarkı beni resmen şahlandıracak. Hepinizin korkulu ruyası olacağım. Yazın bunu bir kenara.

Ulan neyle katılırsan katıl yeter ki benim düşündüğüm iki şarkıyla katılma. O iki şarkı beni resmen şahlandıracak. Hepinizin korkulu ruyası olacağım. Yazın bunu bir kenara.

Şampiyon belli kardeşim. Sen bile 12 puan vereceksin göndereceğim şarkılara.

7.5 puan ortalamalı şarkılar bulmak için çalışmalara başladım.

Yarın şu asistanlık sınavı iyi geçsin, Cum günü çifte zafer kutlayacağız inşallah. :)

Şampiyon belli kardeşim. Sen bile 12 puan vereceksin göndereceğim şarkılara.

7.5 puan ortalamalı şarkılar bulmak için çalışmalara başladım.

Yarın şu asistanlık sınavı iyi geçsin, Cum günü çifte zafer kutlayacağız inşallah. :)

Sınavın için başarılar ama yarışma için hiç şansın yok. Hayalkırıklığına uğrayacaksın. :)

İyi Cuma'ya kadar şampiyon şarkımı belirlemiş olurum. Kararsız kaldım biraz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seni de unutmadık Tolga gardaş. Yasaklılar listesini zamanında güncelleseydin geçen yarışma adam gibi bir şarkıyla katılırdım. Alelacele iki ayağımı bir pabuca sokturdun. Yanlış seçim yaptık sayende. Sıradaki yarışma Alpay'dan sonra en büyük iki düşmanımdan biri sensin. İkinizin de önünde bitirmezsem yazıklar olsun bana.

Seni de unutmadık Tolga gardaş. Yasaklılar listesini zamanında güncelleseydin geçen yarışma adam gibi bir şarkıyla katılırdım. Alelacele iki ayağımı bir pabuca sokturdun. Yanlış seçim yaptık sayende. Sıradaki yarışma Alpay'dan sonra en büyük iki düşmanımdan biri sensin. İkinizin de önünde bitirmezsem yazıklar olsun bana.

Yasaklılar listesi olabildiğince güncel. Bir kaç tane gözden kaçanlar var sende tam onlara denk geldin :D Neyseki diğer şarkı arşivinden bakıp önledim katılmanı. Şimdi konuda bütün şarkılar var sorun ortadan kalktı. Güzel bir yarış olsun, rekabet iyidir.

Cuma gelmiyor bir türlü. Bugün olsa ya. :)

Perşembe olsun. Kayıt konusu yarın açılsın yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Açalım mı bir yarışma şimdi?

Emrah bana tabloyu gönderecekti, gönderir heralde kayıtları alana kadar. :)

Bir dakika arkadaşlar yarın için benim bir işim var fakat moderasyon arkadaşlardan biri yapabilecek durumda ise açacağız.
Onlarla konuşuyorum şu anda.

Haydaaa bu da mı gol değil? Ortada fol yok yumurta yok. Niye heyecanlandırıyorsunuz o zaman milleti? :)

Haydaaa bu da mı gol değil? Ortada fol yok yumurta yok. Niye heyecanlandırıyorsunuz o zaman milleti? :)

Müsbet gelişmeler olabilir. :)

Ya yok yazarken ben yaparım diye düşünüyordum da bugünün çarşamba olduğunun farkında değildim, yarın evde yokum dil kursuna gidiyorum da ilgilenemem son anda aklıma geldi.

Müsbet gelişmeler olabilir. :)

Ya yok yazarken ben yaparım diye düşünüyordum da bugünün çarşamba olduğunun farkında değildim, yarın evde yokum dil kursuna gidiyorum da ilgilenemem son anda aklıma geldi.

Dil dile degmeden dil ögrenemezsin. Hangi dil bu Cenk kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt