#36 Marcelo Saracchi

Derbiler ve zorlu fikstür olan haftalarda canhıraş oynasın sonra 1 ay yatsın sakatlanıcağı için,emrede diğer maçlarda canhıraş oynayıp saracchinin oynadığı maçlarda yatsın

şuraya bak adamlara yatma planı yapıyoruz yatın gökmenin gazeteleri

Bir tane olumlu hareketi yoktu hücumda defansdada çok iyi değildi emre taşdemir bundan daha iyiydi son maçlarda

Felaket savruk. Bilinçli yaptığı 1 ise, yapmadığı 5. Topla ivmesi dışında numara yok.

22 yaşında olduğunu unutmayın herşeyi bilenciler

Abi Bu her iki haftada bir sakatlanmasi gerçegini degistirmiyor. Sakat futbolcu istemiyorum artik su takimda. Abi oyna iste bir 2 ay boyunca sakatlanmadan biz de iyimisin kötümüsün karar verelim. Noel de yaklasiyor ve hafta sonu trabzondayiz. Idmanlarda dikkat :)

Abi Bu her iki haftada bir sakatlanmasi gerçegini degistirmiyor. Sakat futbolcu istemiyorum artik su takimda. Abi oyna iste bir 2 ay boyunca sakatlanmadan biz de iyimisin kötümüsün karar verelim. Noel de yaklasiyor ve hafta sonu trabzondayiz. Idmanlarda dikkat :)

Doğru ama yorumum çöp muamelesi gösterenlere

2 maçtır kötü olduğu, bu sene takımın en iyilerinden olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Ama sakatlık sorunu nedeniyle maalesef kendisine güvenip yola çıkmamalıyız.

Ben Turkiye Ligi gibi kalitesiz liglerde defansif yonu cok kuvvetli beklerdense, one cok iyi cikan, iyi orta kesen bekleri tercih ederim.

Saracchi'yi bu nedenle begeniyorum. Biraz core calismasi lazim cunku ayagi yere saglam basmiyor. Bunu yaparsa cok daha etkili bir oyuncu olur. Yasi cok genc oldugu ve ihtiyaci olan gelisimleri, dogru koclar sayesinde cok rahat saglayabilecegi icin bence en azindan bizim ligimizde gelecegi cok parlak olabilecek bir oyuncu.

Bunlari soylemek ile birlikte Saracchi'yi cok uygun fiyatlarin disinda asla takimima katmam. Yuksek garanti maas onermem ve sozlesmesini maksimum 3 yillik yaparim. Nedeni basit, daha bu yasta bu kadar kas sakatliklari yasayan bir oyuncunun ileriki yaslarda daha saglam olacagini dusunmek ancak iyimserlik olarak aciklanabilir.

Transferlere su noktadan sonra gercekci ve akillica yaklasmamiz lazim.

1-2 milyon Euro bonservis ucreti.
250 bin Euro garanti maas ve maksimum 500 bin Euro mevkisine bagimli performans primi ile 3 yillik sozlesme imzalayacaksa, buyursun.

Sakattchi

Ama iyi topçu. Penaltı noktasına açtığı yerden ortaların hastasıyız.

Sakatlıktan yeni çıktığı için pek birşey demek istemiyorum aslında ama ben buna hiç güvenmiyorum. Yine 2 maç iyi oynar hepimiz ümitleriniz sonra tak ertesi maç sakatlanır haftalarca ortadan kaybolur.

Iyi topçu ama müzmin sakat. O yüzden hiç almaya falan uğraşmasınlar, daha şimdiden yaz transfer dönemi için sol bek arayışına girsinler.

sent via GSC

Ben Turkiye Ligi gibi kalitesiz liglerde defansif yonu cok kuvvetli beklerdense, one cok iyi cikan, iyi orta kesen bekleri tercih ederim.

Saracchi'yi bu nedenle begeniyorum. Biraz core calismasi lazim cunku ayagi yere saglam basmiyor. Bunu yaparsa cok daha etkili bir oyuncu olur. Yasi cok genc oldugu ve ihtiyaci olan gelisimleri, dogru koclar sayesinde cok rahat saglayabilecegi icin bence en azindan bizim ligimizde gelecegi cok parlak olabilecek bir oyuncu.

Bunlari soylemek ile birlikte Saracchi'yi cok uygun fiyatlarin disinda asla takimima katmam. Yuksek garanti maas onermem ve sozlesmesini maksimum 3 yillik yaparim. Nedeni basit, daha bu yasta bu kadar kas sakatliklari yasayan bir oyuncunun ileriki yaslarda daha saglam olacagini dusunmek ancak iyimserlik olarak aciklanabilir.

Transferlere su noktadan sonra gercekci ve akillica yaklasmamiz lazim.

1-2 milyon Euro bonservis ucreti.
250 bin Euro garanti maas ve maksimum 500 bin Euro mevkisine bagimli performans primi ile 3 yillik sozlesme imzalayacaksa, buyursun.

Yaya ve 6 pasa 10 yilda bir yerden kestigi toplar disinda iyi orta actigi oldu mu yav.

Yaya ve 6 pasa 10 yilda bir yerden kestigi toplar disinda iyi orta actigi oldu mu yav.
Gecen sene o ve Onyekuru geldikten sonra takim net olarak hizlandi ve iyi bir seri yakaladi.
Zaten simdi baktim 14 macta 2 gol 4 asist yapmis.
Bir bek icin bu rakamlar muhtesem.
Gercekci olmamiz lazim. Mukemmel bir oyuncu zaten degil, ama cok yararli olabilecek kapasitesi var.

15 top kaybi yapmiş
3 uzun top denemis hepsi basarisiz olmus
1 orta denemis o da basarisiz olmus

Neyini begendin bu macta ayiptir sormasi

Mucadelesi iyiydi. Top kayiplari normal bence. Rakipler hep kanattan geldi dikkat ettiysen. Tackle sayisinda omar ile beraber rekor kırmışlar mesela. Hucumda çok verimli degil ama halil ve gassama ile hep yalniz kaldi saracchi.

Geri
Üst Alt