- 6 Eylül 2014
- 94.070
- 64.852
- 4.608
Ilk geldiginde gorerek pas atiyordu bu da kör oldu. Fiziken iyi degil gerci beynine kan gitmiyorlatovleviciden bile kötü. Bir isabetli orta açmaz mı insan yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk geldiginde gorerek pas atiyordu bu da kör oldu. Fiziken iyi degil gerci beynine kan gitmiyorlatovleviciden bile kötü. Bir isabetli orta açmaz mı insan yaw
22 yaşında olduğunu unutmayın herşeyi bilenciler
Abi Bu her iki haftada bir sakatlanmasi gerçegini degistirmiyor. Sakat futbolcu istemiyorum artik su takimda. Abi oyna iste bir 2 ay boyunca sakatlanmadan biz de iyimisin kötümüsün karar verelim. Noel de yaklasiyor ve hafta sonu trabzondayiz. Idmanlarda dikkat![]()
Ben begendim. Umut merastan falan cok daha iyi topcu.
Ben Turkiye Ligi gibi kalitesiz liglerde defansif yonu cok kuvvetli beklerdense, one cok iyi cikan, iyi orta kesen bekleri tercih ederim.
Saracchi'yi bu nedenle begeniyorum. Biraz core calismasi lazim cunku ayagi yere saglam basmiyor. Bunu yaparsa cok daha etkili bir oyuncu olur. Yasi cok genc oldugu ve ihtiyaci olan gelisimleri, dogru koclar sayesinde cok rahat saglayabilecegi icin bence en azindan bizim ligimizde gelecegi cok parlak olabilecek bir oyuncu.
Bunlari soylemek ile birlikte Saracchi'yi cok uygun fiyatlarin disinda asla takimima katmam. Yuksek garanti maas onermem ve sozlesmesini maksimum 3 yillik yaparim. Nedeni basit, daha bu yasta bu kadar kas sakatliklari yasayan bir oyuncunun ileriki yaslarda daha saglam olacagini dusunmek ancak iyimserlik olarak aciklanabilir.
Transferlere su noktadan sonra gercekci ve akillica yaklasmamiz lazim.
1-2 milyon Euro bonservis ucreti.
250 bin Euro garanti maas ve maksimum 500 bin Euro mevkisine bagimli performans primi ile 3 yillik sozlesme imzalayacaksa, buyursun.
Gecen sene o ve Onyekuru geldikten sonra takim net olarak hizlandi ve iyi bir seri yakaladi.Yaya ve 6 pasa 10 yilda bir yerden kestigi toplar disinda iyi orta actigi oldu mu yav.
15 top kaybi yapmiş
3 uzun top denemis hepsi basarisiz olmus
1 orta denemis o da basarisiz olmus
Neyini begendin bu macta ayiptir sormasi