#36 Marcelo Saracchi

Maç baslamadan sakatlnir orani 1.10 fln
Maçin Ilk yarisinda sakatlanir orani 1.05
Maç sonu en at 4 hafta uzak kalir orani 1.02

Sene sonu buraya bir sağlıklı adelesi olan scout transferi

Çok şükür döndün be Saracchi, hemen forma gir Ömer'i izlemek zorunda bırakma artık bizi

Adalelerinde ne gibi sorun var bilmiyorum ancak net olarak kaçak dövüşen bir oyuncu değil.
Ciddi efor sarf ediyor her maç ve rakipten topu kapmak yada alan daraltmak için hiç bir adımda üşenmiyor... Hem zeki hem hirsli.
Tam formun zirvesine yaklaşıyor çocuk güm. Kendisi bana Gökhan Gönül'ü hatirlatiyor.

Kesinlikle oymamamalı.
Ömer Bayram ın duran toplarını izleyemeyeceksem Galatasaray lılığımı dondururum. Haberin olsun hoca
1614946638871.webp

1614946649795.webp

bunun da ortası mortası yok da işte sırf pas oyununa katkısına bile muhtacız. saracchi sağlıklı da olsa galatasaray'a çok daha iyisi lazım, ömer gibi 10 üzerinden 3'lük oyuncunun bile saracchi'ye göre daha boyun eğilebilir özellikleri var işin doğrusu.
Çok haksızlık ediyorsun; iyiken ligin net en iyi beki; özellikle baskıdan top çıkarmada top class bir herif.

Taylan-Saracchi-Marcao-Feghouli

Takımın baskı yediğindeki saçmalamamasını sağlayan başlıca isimleri. Geçen sezon Mariano'da buna dahildi.

Biri olmayınca bir şeyler ters gidiyor oyun anlamında.

Çok haksızlık ediyorsun; iyiken ligin net en iyi beki; özellikle baskıdan top çıkarmada top class bir herif.

ligin en iyi beki rosier diye düşünüyorum. savunmada yaptığı işlerin yarısı kartlık da olsa atlet olduğu için birebirde çok daha caydırıcı. pas oyununda saracchi kadar etkin olmasa da sırıtmıyor, ortaları kuşkusuz daha iyi. saracchi, seri ve mariano gittikten sonra bu yıl takımın gizli 10 numarası gibi oldu ama hala hücumda yeteneğiyle orantılı katkı verebilen bir oyuncu değil. onun çeyreği kadar topçu ömer bayram'ın ortalarını gol yapacak topçu olsa havadan 2 asisti vardı misal ankaragücü'ne karşı. pas oyununda alternatifsiz olduğu için pek tabii ki yeri dolmuyor ama geçtim mariano filan kadar topçuyu kadayıf caner kadar yedeği olsa o tarafta da yokluğu bu denli aranmazdı. şu ezgican mıdır nedir hiç izlemedim ama özellikleri anlatıldığı gibiyse hiç düşünmeden saracchi'nin yerine yazarım misal. sağlıklı veya sakat olması da farketmez bile. saracchi potansiyelli bir oyuncu ama en iyi halinde bile bütün sezonu götürürüz, bize seviye atlatır güvenini vermiyor bende. aynı durumun benzeri onyekuru için de var. onye'nin hiçbir zaman orta seviye bir avrupa kariyeri yapamayacağını düşünüyordum, daha yaşı ufak olsa da ilk denemeleri beklediğimden de düşük çıktı açıkcası. şu aşamada saracchi için de benzer görüşler içerisindeyim. ha bu takımda her türlü aranıyor tabii ki, o ayrı mesele.

ligin en iyi beki rosier diye düşünüyorum. savunmada yaptığı işlerin yarısı kartlık da olsa atlet olduğu için birebirde çok daha caydırıcı. pas oyununda saracchi kadar etkin olmasa da sırıtmıyor, ortaları kuşkusuz daha iyi. saracchi, seri ve mariano gittikten sonra bu yıl takımın gizli 10 numarası gibi oldu ama hala hücumda yeteneğiyle orantılı katkı verebilen bir oyuncu değil. onun çeyreği kadar topçu ömer bayram'ın ortalarını gol yapacak topçu olsa havadan 2 asisti vardı misal ankaragücü'ne karşı. pas oyununda alternatifsiz olduğu için pek tabii ki yeri dolmuyor ama geçtim mariano filan kadar topçuyu kadayıf caner kadar yedeği olsa o tarafta da yokluğu bu denli aranmazdı. şu ezgican mıdır nedir hiç izlemedim ama özellikleri anlatıldığı gibiyse hiç düşünmeden saracchi'nin yerine yazarım misal. sağlıklı veya sakat olması da farketmez bile. saracchi potansiyelli bir oyuncu ama en iyi halinde bile bütün sezonu götürürüz, bize seviye atlatır güvenini vermiyor bende. aynı durumun benzeri onyekuru için de var. onye'nin hiçbir zaman orta seviye bir avrupa kariyeri yapamayacağını düşünüyordum, daha yaşı ufak olsa da ilk denemeleri beklediğimden de düşük çıktı açıkcası. şu aşamada saracchi için de benzer görüşler içerisindeyim. ha bu takımda her türlü aranıyor tabii ki, o ayrı mesele.
Rosier full sezon oynadı ve ne önündeki ne de yanındaki adamlar değişmedi. Böyle olunca yapman gerekenler daha iyi oturur, yanındakinin önündekinin artı ve eksisini bilir ona göre oynar. Yedlin çıkınca arkası dolmuyor ama Rosier çıkınca doluyor.

Onu da geçtim kart konusu çöpe atılacak bir konu değil, o kartları görse maç içinde rahat olamaz ayrıca kaç tane de maç kaçırırdı.

Geçiş hücumu konusunda Rosier fiziksel olarak daha iyi olsa da Sarachi daha dengeli ve bence oyunu daha iyi biliyor. Rosier'in fark yarattığı konu daha çok fiziksel.

sezon sonuna kadar yine sakatlanırsa ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt