Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle oymamamalı.
Ömer Bayram ın duran toplarını izleyemeyeceksem Galatasaray lılığımı dondururum. Haberin olsun hoca
Çok haksızlık ediyorsun; iyiken ligin net en iyi beki; özellikle baskıdan top çıkarmada top class bir herif.bunun da ortası mortası yok da işte sırf pas oyununa katkısına bile muhtacız. saracchi sağlıklı da olsa galatasaray'a çok daha iyisi lazım, ömer gibi 10 üzerinden 3'lük oyuncunun bile saracchi'ye göre daha boyun eğilebilir özellikleri var işin doğrusu.
Çok haksızlık ediyorsun; iyiken ligin net en iyi beki; özellikle baskıdan top çıkarmada top class bir herif.
Rosier full sezon oynadı ve ne önündeki ne de yanındaki adamlar değişmedi. Böyle olunca yapman gerekenler daha iyi oturur, yanındakinin önündekinin artı ve eksisini bilir ona göre oynar. Yedlin çıkınca arkası dolmuyor ama Rosier çıkınca doluyor.ligin en iyi beki rosier diye düşünüyorum. savunmada yaptığı işlerin yarısı kartlık da olsa atlet olduğu için birebirde çok daha caydırıcı. pas oyununda saracchi kadar etkin olmasa da sırıtmıyor, ortaları kuşkusuz daha iyi. saracchi, seri ve mariano gittikten sonra bu yıl takımın gizli 10 numarası gibi oldu ama hala hücumda yeteneğiyle orantılı katkı verebilen bir oyuncu değil. onun çeyreği kadar topçu ömer bayram'ın ortalarını gol yapacak topçu olsa havadan 2 asisti vardı misal ankaragücü'ne karşı. pas oyununda alternatifsiz olduğu için pek tabii ki yeri dolmuyor ama geçtim mariano filan kadar topçuyu kadayıf caner kadar yedeği olsa o tarafta da yokluğu bu denli aranmazdı. şu ezgican mıdır nedir hiç izlemedim ama özellikleri anlatıldığı gibiyse hiç düşünmeden saracchi'nin yerine yazarım misal. sağlıklı veya sakat olması da farketmez bile. saracchi potansiyelli bir oyuncu ama en iyi halinde bile bütün sezonu götürürüz, bize seviye atlatır güvenini vermiyor bende. aynı durumun benzeri onyekuru için de var. onye'nin hiçbir zaman orta seviye bir avrupa kariyeri yapamayacağını düşünüyordum, daha yaşı ufak olsa da ilk denemeleri beklediğimden de düşük çıktı açıkcası. şu aşamada saracchi için de benzer görüşler içerisindeyim. ha bu takımda her türlü aranıyor tabii ki, o ayrı mesele.