#36 Marcelo Saracchi

Galatasaray seviyesinde değil. İlk geldiğinde de aynı şeyi düşünüyordum. Umarım sakatlıktan dolayıdır ve toparlar.

Gayet iyiydi. Saracchi-Marcao-Donk-Mariano savunmasında top çok hızlı bir şekilde sağdan sola aktarılıp atak yönü değiştirilebiliyor. İlk yarıda Nagatomo Babel ikilisiyle resmen sol taraf tıkalıydı. Hücuma da sürekli çıkıp pas opsiyonu oluşmasını sağlıyor atak opsiyonlarını arttırıyor. Hızı ve mücadelesi de iyi üzerine koyarak devam eder umarım.

Kadıköydeki maçları uzun süreden beri bilerek izlemiyorum.
Bu adamın performansını çok merak etmiştim.
Yorumlara baktım hayal kırıklılığına uğradım.

tarla faresi gibi puşt :tbr:

IMG_1941.webp

Takımdaki arkadaşlığa uyum sağlaması güzel. Performansı da git gide yükselir.

%100 olmamasına rağmen iyiydi bence. Defansif olarak özellikle. Birkaç güzel kademesi var yine. Tekrar sakatlanmazsa umarım her maç daha iyi olacak.

Sakatlıktan dolayı geri gitmiş. Güçlenmesi lazım. Fener maçında soğukkanlı oluşu topu oyuna iyi sokması artılarıydı.

Bu adami cop diyen futboldan anlamiyor.

Hayatinda ilk kez zorlu deplasmana 11'e cikiyor, daha 21 yasinda. Nagatomo'ya gorduk adam orta sahaya gecemiyordu

Bence iyi olacaktır zaman tanımak lazım. İlk yarıda sadece 6 maça çıkmış onların da kaçında 90 dk oynadı tartışılır. Üstüne sakatlıktan da çıktı. Takıma adapte olup kondüsyon kazandıkça faydası artar.

ne mallar var yaw
keşke sadece antuda olsaydı

Son maçta bizlere kendini sevdiren ofansif oyunu pek yoktu buda muhtemelen hocanın istediği ve oyuncunun maç eksikliği ile ilgili birseydi defansif anlamda ise gayet iyidi ilerleyen haftalarda en azından ortalama bir performans izlettirecek bu belli oldu ...

Geri
Üst Alt