#36 Marcelo Saracchi

linensten tek farkı sol bacağını kullanması sanırım
bi de adamlara kışkırtıcı hareketler yapıyor

Defansta sıkıntılı bir kardeş gibi. Acaba wingbek olarak daha faydalı olur mu

kötü oynadı hücumda iyiydi ama onuda kaybetmiş iyi top kullanamıyor

Gayet iyiydi. Özellikle ilk yarı. Skor taraftarları doluşmuş yine.

Iyi adamsin tarla faresi. inadi rakibi kudurtuyor fakat sahada bi tetikçi varken yaptigi hareket buyuk aptallikti

Hemem cop muamelesi yapilacak bir oyuncu degildir, bidaki maclarda bunu gosterecektir tekrar.

Gayet iyi oynadı hücuma katkısı iyi, defansta da inatçılığı rakibi yıldırıyor. Bugünki kötü performansını Onyekuru'ya bağlıyorum. Onyekuru sanki takıma dün katılmış da kimseyi tanımıyormuş gibi oynadı bugün hem savunmada hem ofansta.

Hücumda akıllı ve üretken değil defansı iyi değil. Ekstra salak gibi her maç yerdeyken rakibe çifte atıyor. Çöp kategorisine geçme yolunda hızla ilerliyor acilen çeki düzen vermeli oyununa

Sinirsel manada bazen sıkıntıları olabiliyor. Buranın Türkiye olduğunu iyice belletmek gerekiyor. Dirar'a da aynısını yaptı. Bir gün atılabilir. Dikkat etmesi gerekiyor. Diğer takımların sol beklerine nazaran bizimkisi ligin bence şu anda en iyisi diye düşünüyorum.

Bu adama ne oldu anlamış değilim ayak içi net pas atann saracchi gitmiş Sabri gibi orta şişiren bir adam gelmiş.. Umarım toparlar en kısa sürede linnes falan bunun kadar da oynayamaz bu arada hayal görmeyin
Ben de en çok ona şaşırdım geldiği ilk maçlarda çizgiye inip ceza sahasına müthiş paslar atıyordu.sakatlıktan döndükten sonra ya sabri gibi bodoslama koşup ezbere orta açıyor ya da sürekli geriye pas veriyor

Öfke patlamaları muazzam, 0.5 salise falan sürüyor sonra aklı başına geliyor, ama bugün topuğu geçirmiş bulundu sonra toparlamaya çalıştı falan saçma sapan görüntüler izletti :asd::asd::asd:

Yaptığı hareket saçma ötesi. Burası leipzig degil uyarilmasi lazim. Basaksehir minvali bir takimdan geldi ama az baskida olmasi gerekiyor

Geri
Üst Alt