#36 Marcelo Saracchi

Belki birşeyi yoktur adamın enseyi karartmayalim hemen 1 ay yok filan diye.

tam diyorumki iyi oyuncu iyide oynuyo bidaha sakatlanmaz heralde alsakmı bonservisini pahalıda olmaz

şak sakatlanıyo

sakatlandığı anda 3 hafta sahalardan uzak kalıcaksada ortayı açmasıyla 1 hafta daha eklendi

14 yabancı devam edecekse mümkünse tutup, sağ bek yedeği olarak kullandığımız yabancı hakkını burada kullanmak iyi olur. Alioski birkaç bölgede oynayabildiği için çok doğru bir isim olabilir

Belki birşeyi yoktur adamın enseyi karartmayalim hemen 1 ay yok filan diye.
Tecrübeliyiz reis falcao sağolsun anlıyoruz artık kim ne kadar uzak kalıcak

falcao yokken adam düzeliyo,falcaoyu görünce sakatlanıyo oğlan

falcao,saracchi,feg sürekli adele sakatlığı yaşıyolar yaşlarındanmı,kronikmi yoksa antrenman sistemindemi bi problem var linnesinde kasığı çekti galiba bugün emre taşdemir var bide

Futbolcu bu kadar kolay sakatlanmaz baş ağrıtmayan birisini bulmamız lazım o bölgeye

Beğeniyorum ama buna da hiç güvenilmiyor maalesef.

Tam form yakaladı diyoruz sakatlanıyor. İşin kötüsü Emre de aynı. Sanırım maç ritmini yakaladıkları zaman çok efor sarfedip adeleleri zorluyorlar. Birer maç arayla mı oynatmalı napmalı bu ikisini bilemedim.

Maçtaki en büyük üzüntüm, çok iyi ritim bulmuştu yine en az 3 hafta ara verecek.

Şu an pas oyununda en güvenilir ayaklarımızdan birisi. Ortaları mortaları etkisizdir eyvallah da bu kazmator ligde pas takımı olmamızdaki en önemli etmenlerden biri. Çok iyi oynuyor, Mariano gibi adam demiyorum ama yokluğunda da yeri doldurulması güç bir adam. Ki ilk yarıda gümbür gümbür giderken duraklamaya girmemizde yine Saracchi'nin sakatlığı önemliydi. Seneye kalabiliyorsa yine kalmalı, hoca için değişilmez adamlarda ilk 5'te filan olduğunu düşünmekteyim.

tam iyi oynamaya başlıyor, güvenmeye başlıyorsun pat sakatlanıyor.

Geri
Üst Alt