#36 Marcelo Saracchi

bence çalışmalar başlamıştır zaten kiralktı alırlar yerine güzel bir bek ben artık niyeyse ekibe güveniyorum...

1-2 sene daha kiralayip bonservisini almaya çalışalim. Onyekuru gibi

sakat olmayan ve formda bir saracchi bu ligin en iyi beklerinden biri gibi ama bu sakatlik gecmisiyle bu adama yatirim yapmak hata olur

yönetimin alioski ile anlastigi söyleniyor ayrica. yedege bir sol bek daha alip tasdemir'i asgari ücretten 3.bek yaparsak sol taraf hallolur

feneri rezil rüsva etti yaptigi defansla

İnşallah sakatlığı ciddi değildir hafta boyunca spor medyası tarafından Abdul Kader Keïta ilan edilen Osayi'yi sahadan sildi üstüne üstlük Nazım'ın ileri çıkışlarında da rakibi karşılayan adam oldu

Maçın sonunda sakatlandığı pozisyonda vazgeçmeden o ortayı açmış olması çok değerli 22 yaşında geldiğinden beri herhangi bir maçta herhangi bir takıma karşı sinmedi ligdeki her oyuncuyla 1'e 1 oynar gereğini de yapar

Bilmiyorum Saracchi'nin bonservisi alınabilir mi ? Leipzig'in bonservis talebi ne olur bilmiyorum ama takımda kalmasını isterim Saracchi'nin 22 yaşında daha iyisini alabilir miyiz ?

daha şimdiden 8 maç kaçırmış, bir de yeni sakatlığı eklenecek üstüne. erken yaşta falcao olur bu adam. yatırım yapmak yanlış olur gibi.

Bu kadar sakatlanan adamla yola çıkılmaz. Epl'den herhangi bir sol bek düşürmek lazım şu Alioski vs alınabiliyorsa hemen imzalanmalı.

İnşallah sakatlığı ciddi değildir hafta boyunca spor medyası tarafından Abdul Kader Keïta ilan edilen Osayi'yi sahadan sildi üstüne üstlük Nazım'ın ileri çıkışlarında da rakibi karşılayan adam oldu

Maçın sonunda sakatlandığı pozisyonda vazgeçmeden o ortayı açmış olması çok değerli 22 yaşında geldiğinden beri herhangi bir maçta herhangi bir takıma karşı sinmedi ligdeki her oyuncuyla 1'e 1 oynar gereğini de yapar

Bilmiyorum Saracchi'nin bonservisi alınabilir mi ? Leipzig'in bonservis talebi ne olur bilmiyorum ama takımda kalmasını isterim Saracchi'nin 22 yaşında daha iyisini alabilir miyiz ?
Bence bulunabilir gene Saracchi seviyesinde biri. Sakatlık işleri çok sıkıntı çünkü Saracchi'nin. Bonservis olarakta Marcao+para istedi galiba Leipzig o tip haberler vardı.

Geri
Üst Alt