#36 Marcelo Saracchi

maksimum hızı çok yüksek bir herif. olmayacak toplara yetişiyor bazen.

ayrıca takımda en iyi dribling yapan oyuncu. zaten başka top sürebilen adam yok. seneye takımda çözmemiz gereken bir sorun bu.

sakatlıkları maalesef sıkıntı. umarım uzun süre uzak kalmaz.

Bununla Emre Taşdemir'in adalelerini topla bir tane sağlam etmiyor, Ömer'i de çekeriz oraya bakın görün.

Kusursuza yakin oynadi hem de Cuneyt'in uyduruk sariyla erkenden devre disi birakmasina ragmen hem de Fener'in tek etkili hucum oyuncusuna karsi oynamasina ragmen

Sakatlik cok can sikici 3-4 mac kacirir yine sonra yine 1-2 mac anca form tutar. Linnes de sakat Tasdemir de sakatlanirsa..

Bence bulunabilir gene Saracchi seviyesinde biri. Sakatlık işleri çok sıkıntı çünkü Saracchi'nin. Bonservis olarakta Marcao+para istedi galiba Leipzig o tip haberler vardı.
Yok artık derim, Marcao + para verebileceğimiz sol bek yok henüz Avrupa piyasasında :asd:

Benim kastım hani 4 mil.€ filan olursa bonservisi alınabilir yoksa fazlasına çıktığımız anda dediğin gibi daha iyi sol bekler bulunabilir

tam formunu yakalamışken olmadı bu

umarım ciddi bir durum yoktur yaw.

çok lazım adam

tam formunu yakalamışken olmadı bu

umarım ciddi bir durum yoktur yaw.

çok lazım adam
seç birini sene sonuna

Sangare yine belki de Fenerbahçe'nin en iyisiydi, Onyekuru'nun etkisizliğinden ziyade Sangare'nin performansı üstün geldi o eşleşmede. Hatırladığım kadarıyla 1 defa kaçırdı sanırım Onyekuru'yu maç boyunca

canere karşı da pek bişi yapamadı hanry
yine 6 pastan kaçırdığı posyon soldayken oldu

Yok artık derim, Marcao + para verebileceğimiz sol bek yok henüz Avrupa piyasasında :asd:

Benim kastım hani 4 mil.€ filan olursa bonservisi alınabilir yoksa fazlasına çıktığımız anda dediğin gibi daha iyi sol bekler bulunabilir

4m euroya vermezler ya çok çok zor. belki bir daha kiralayabilirler bize veya bundesliga'dan bir kulübe.

leipzig üzerine para versek yine almaz

bedava verilmedigi sürece asla gelecek baglanamaz bu tarz oyunculara.

Geri
Üst Alt