Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.689
- 1.502
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok arkadas bu sabote etti baska türlüsü olamaz.Senin o acamadigin ortalarini, durduramayip kaptirdigin toplarini seveyim ulan . Acik acik maci sabote etmistir bana göre diyecegim ama iq düşük oyuncularimiz cok.luyindama bu yedlin.. marcaonun malca faulleri..
Buna bugun ne oldu anlamadim boyle salakca hatalar yapmazdi bu kolay kolay
Olabilir ama cok bireysel hata yapiyiruz gecen haftada duzgun zeminde yaptik isin icinde bisey var ama anlamadimki 2 ic saha macini birini 2-0 kazinicakken 2-2 digerini en kotu 3-1 kazanacakken 4 -3 kaybettik rakip gelir catur cutur pozisyona girer yenilirsin anlarimda adamlar pozidyona girmeden mac kazandilar.Kirmuzidan sonra verdigimiz pozisyonlari saymiyorum orda dağilmistik zaten.zemin. tam bu tarz heriflerin düşmanı gibi şartlar var arena'da. geçen hafta kayseri'de çok daha iyi kanada karşı oynarken bile bugünkünden daha rahat ve relax'tı.
Olabilir ama cok bireysel hata yapiyiruz gecen haftada duzgun zeminde yaptik isin icinde bisey var ama anlamadimki 2 ic saha macini birini 2-0 kazinicakken 2-2 digerini en kotu 3-1 kazanacakken 4 -3 kaybettik rakip gelir catur cutur pozisyona girer yenilirsin anlarimda adamlar pozidyona girmeden mac kazandilar.Kirmuzidan sonra verdigimiz pozisyonlari saymiyorum orda dağilmistik zaten.