#36 Marcelo Saracchi

Kayseri maçında övmüştüm yine maşallah dediğim 3 gün yaşamadı.
Zaten ekstra bir şey yaptığı için ovmemistim, yapması gerekeni yapmıştı sadece.Gittikce vasata alışmışım galiba ben de.
iyi kötü yoklukta kullandık ama Galatasaray as oyuncusu olamaz hoşçakalsın
Fener maçında bacağını tuta tuta vurmasiyla hatırlayacağım :)

Ister istemez herkes goldeki hatasina yuklenmis hakli olarak ancak bildigin diger isleride kotu yapti. Sinirden biraktik tabi oyuncu oyuncu izlemeyi ama ilk 45dk cok ciddi hatalar yapti, ikinci yari yine ilk 10dk.. Arada cok guzel maclar cikarsada, buyuk takimin guvenip solbekini emanet edecegi bir oyuncu degil kesinlikle sadece yetenek nezdinde degil adam ayrica muzmin sakat. Yolda birakir sonra donuste tekrar mac temposunu sonra yine sakatlik, off icim daralti yazarken.

Ister istemez herkes goldeki hatasina yuklenmis hakli olarak ancak bildigin diger isleride kotu yapti. Sinirden biraktik tabi oyuncu oyuncu izlemeyi ama ilk 45dk cok ciddi hatalar yapti, ikinci yari yine ilk 10dk.. Arada cok guzel maclar cikarsada, buyuk takimin guvenip solbekini emanet edecegi bir oyuncu degil kesinlikle sadece yetenek nezdinde degil adam ayrica muzmin sakat. Yolda birakir sonra donuste tekrar mac temposunu sonra yine sakatlik, off icim daralti yazarken.
Her attigi orta rakibe carpti yetmemis gibi birde dönüp rakibe atak oldu.

Her attigi orta rakibe carpti yetmemis gibi birde dönüp rakibe atak oldu.

Aynen, mac aninda herkes goldeki hatasini yazmis, ama kademe sorunu yasiyor ornegin mudahaleleri cok igne-iplik. Art niyetli ya da faule tahammul etmeyen hakeme denk geldigimize ya kart goruyor ya penalti ya da anlamsiz yan top yediriyor. Genel defansif oyunu cok riskli, ortalari bariz kotulesti, ustune sakatlik, ustune yabanci statusu.. Bence tesekkur edilmeli kendisine. Diger kanattaki ekurusi bundan da kotu.

Ulan o tacı kullanacak başka yer bulamadın mı
Senin yüzünden ilk dkdan moraller düştü sonrası malum zaten

Olan Leipzig takiminin 12 milyon eurosuna oldu ama onlara koymaz. Türk ligine banko oynasin diye adam gönderiyoruz, siz cöpe cevirip geri yolluyorsunuz demezler umarim. Sakatliklarin bizim dandik antrenmanlarla oldugunu düsünmeye basladim. Formda oldugu zaman ucuyor ama bazi maclarda amatör oyuncu gibi oynuyor.

Baiano bitirdi bunu, fiziğiyle alt etti, hücuma çıkmaya korktu.

Kontra takımına karşı defansı orta sahada kurmak da büyük zeka örneğiydi. Hocama saygılar, elit takımların oyun modeli.

Gecen hafta 1.5 milyona birakiyolarsa alalim demistim Leipzig'den ama lafimi geri aldim. Uste para verseler bile bu kafasizdan bi yol olmaz.Futbolda en temel seylerden biridir tac atisini daima hucuma dogru kullanmak.Bunu bile bilmeyip sahanin ortasina stoperlerin arasina dogru atan adamdan bisey beklemek anlamsiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi cocuk saglam bi zopaya ihtiyaci var sadece

Geri
Üst Alt