#36 Marcelo Saracchi

Topu nasıl karşılayacağını bilmeyen bek, efsane işler yaptı.

Kötü ve müzmin sakat bir bek. Bu kadar çok sakatlanırsan geriye gidersin haliyle.

yaptığı hatayla ocağımıza incir ağacı döktü diyebiliriz.

mac içinde bir ara atlayıp zıplaması var ki gülme krizine girdim. Ne yapacağını falan bilmiyor bunu bir daha bekte oynatan futbolu bilmiyordur. Ömer veya linnes oynasın daha iyi baya kotu bir bek kotu olunca çekilmemesi ayrı zirt pirt sakatlanması ayrı problem.
Oynayacaksa kanat alternatifi olarak kullanmamız gerekiyor.

takımın ritme girdiği periyotlarda iyi göründü hem geçen sene hem bu sene

ama takım sallanınca bu da dağılıyor.

Kiralıklardan sezon sonuna kadar oynaması gereken tek adam çünkü sol bekimiz yok.

Demek ki bu herif 4-5 maç oynayabiliyor.. ilk kez sakatlanmadi dedik onda da bir scmadığı kaldı

taylan da olmayınca iyice mala bağladı. önde onyekuru, ortada etebo'yla, yanında marcao da yokken kazık gibi durdu eleman. komik orta sahaya bir de ömer'i ekleyene kadar keşke bunun yerine oynatıp etebo'yu 8, ozon'u 6 yapsaydık. ezberden kadro yapınca böyle abukluklar oluyor demek ki.

Dün mimiklerini ve hareketlerini inceledim ve kesinlikle takım kaybetmiş kazanmış çok umurunda değil gibi.Zaten gideceğim kafasında.Melo gibi aidiyet duysun, kanım sarı kırmızı akıyor desin demiyorum da insan biraz saygı duyar ekmek yediği yere ya.
Marcao,Falcao ve Saracchi.Üçü de milli arada Dubai'ye gittiler.Az durun bir buçuk aya zaten günler tamamen sizin gidin nereye gidiyorsanız ya.İki haftada kaçacak kadar neye bunaldınız sanki İstanbul'un en güzel yerlerinde lüks bir yaşam süren onlar değiller gibi.Bu taraftar bunu hak etmiyor profesyonellik falan değil bu

defansın alayı hata yapıyor. Gerçekten topçular mı sorun?

Geri
Üst Alt