- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Daha iki kisi gondermedi bu 22:00 da olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gondermeyenler @Serkan Şakrak ve @B. Arda Aycan Nerelerdesimiz Beyler , Son puan tablosunu hazirlamam lazim
Bir tane 2.liğim var fi tarihinden , geçen yarışma ketçaptan bile az puan aldık yahu !....Ama Kamil Abi ile beraber artık @B. Arda Aycan , @Murat Kayanda ve her ne kadar yaşını gizlese de ex-onursal @Özgür Aslan gibi over-30 abilerin birincilikleri artarak devam edecektir. Eski adamlar da pardon tecrübeliler de devrecilik yaygındır beyler. Biz bedelli döneminin gençleri bilmeyiz bunlar![]()
Şaka mı bu? Ben dün gece gönderdim, sen de teşekkür ettin.
Olabilir ama ben birdaha gormedim mesaji , sabaha kadar giremedim zaten forum kusurumuz varsa ozur dileriz abi
Aldim tesekkurler@Tuncay Tum gönderdim tekrar.
Bir tane 2.liğim var fi tarihinden , geçen yarışma ketçaptan bile az puan aldık yahu !
Bu yarışmadada bende sağlam puan aldın muhtemelen abi ama senden yine sıfır çekcez gibi :38573:Ketçap güzel şarkı yahu, niye aşağılıyorsun o kadar![]()
Bu yarışmadada bende sağlam puan aldın muhtemelen abi ama senden yine sıfır çekcez gibi :38573:
Abi sana puan vermemiş olma ihtimalim %20O sandığınız şarkı benim değil![]()