37. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sampiyon Mustafa Akan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet KOLKOPARAN abi öncelikle ilk yarışman şimdiden hayırlı olsun. Bu lobi, derin yapılanmalar, şike, rüşvet, yolsuzluk gibi bilimum nanelerin bu yarışmada yendiği doğrudur.

Bu girizgahtan sonra belirtmek isterim ki; kedi lobisi candır ve sana kapımız açıktır. :)

633505.jpg

mason.JPG

Ahmet abi öncelikle hoşgeldin ama burası tahmin ettiğin gibi bir yer değil, çok üye telef oldu burada ,kazanmak istiyorsan tarafını belli etmelisin @Alpay Asma seninle pm yoluyla irtibata geçip şartlarımızı sunacak şimdilik bu kadar bilgi yeterli.

renktaş hala mı lobilicilik faaliyetleri?

lobinin etkili elemanlarından osman foruma girmez oldu, gören bilen yok.yaşayıp yaşamadığını bilmiyoruz.

vasfi ise anca bugün dönebildi foruma.düşün yani aylar aylar geçti adam yeni girebildi.

sıradaki kurban ahmet abi mi yoksa? çoluğu çocuğu var renktaş yapmayın etmeyin.

Sarkiyi yine Tolgaya mi yolluyoruz?

Sarkilarini gonderipde yazmadiklarim var mi?

Sarki yollandi. Herkese basarilar :encouragement:

Ufak bir nabız ölçtüm bu seferki şarkımla, eğer tutarsa izinden gideceğim. :)

Hep konuştuk ama istediğimizi alamadık, o yüzden bu sefersarkım hakkında iddialı açıklama yapmayacağım.Umarım bwgenılır.

Ben de beğeni ölçüm ve deneme katılımı yapıyorum bir anlamda.
Katılmaya devam etmeyi düşünüyorum. Ama çizgimi bu şarkı belirleyecek.
Ancak "demek ki bu şarkılar tutuyor" anlamında değil; " Demek ki herkes başarılı olabilir" anlamında.
Çünki şarkıların beğeni çizgisi değişebilir.
Bir yarışmada yerli ve eski tarzdaki bir şarkı tutabilir başka bir yarışmada yeni ve yabancı bir şarkı.

Ben de beğeni ölçüm ve deneme katılımı yapıyorum bir anlamda.
Katılmaya devam etmeyi düşünüyorum. Ama çizgimi bu şarkı belirleyecek.
Ancak "demek ki bu şarkılar tutuyor" anlamında değil; " Demek ki herkes başarılı olabilir" anlamında.
Çünki şarkıların beğeni çizgisi değişebilir.
Bir yarışmada yerli ve eski tarzdaki bir şarkı tutabilir başka bir yarışmada yeni ve yabancı bir şarkı.
Alti üstü kendi aramizda bi yarisma. Felsefe yapmanin lüzumu yok. Takil, eglen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt