37 Yaşındaki Klose

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Evet bugün yine kendi rezil futbolcularımızı seyrederken 70. dakikada oyuna giren ve bir gol atıp 2 asist yapmaya çok yaklaşan klose'yide izleme fırsatı bulduk.Oyuna girdikten sonra 37 yaşındaki adamın yaptıkları ile 2 sezondur umutun yaptıklarını yan yana koydum 20 dakikalık futbolu umutun 2 sezonluk futbolundan daha verimli geldi gözüme.

Şimdi soruyorum mustafa denizli hangi gerekçe ile umutu oyuna alır ister ilk 11 de ister sonradan sahaya çıksın bu adamın ayağına top dahi değmiyor artık kendi üzerine gelen toplara bile dokunabilme kabiliyeti kalmamış bir adamı bu taraftara seyrettirmek ne gibi bir anlam içeriyor!

37 yaşına gelmiş bir adamın 20 dakikalık performasını 2 sezondur gösteremeyen bir adamı oynatma gafletinde bulunan bir zihniyet nasıl olur da futboldan anladığını iddaa edebilir.

umut totoşu oynadığı dakikalar içinde ne halt yemiş acaba spor toto 3.lig seviyesindeki adamı uefa maçına çıkarıyoruz volkan pala bebesi bile cebinden çıkarır bu umudu

Kaç yaşına gelmiş Ümit Karan'ı sahalara döndür, koy forvete, yeminle daha iyi oynar.

İsterse sahada yürüsün, adam kovalamasın ama hücumlarda nerede duracağını bilen, golü koklayan, iyi bir bitirici forvetin olsun!

Türk takımlarına karşı forvetin yaşı önemli değil kaliteliyse isterse 40 yaşında gelsin ligin dengesini değiştirir bakın Eto'o, Drogba. Klose şuan bizde olsa hala yarıştaydık

Umut'un oyuna girmesi o kadar da yanlış değildi (bana sorarsanız) ama çıkan oyuncu Sabri değil Donk olmalıydı, Sabri orta sahada Donk denen heriften daha iyi oynardı şüphesiz.

Klose gibi oyuncular da bizim burun kıvırdığımız ama aslında faydalı olan topçular tabi ki. Yabancı sınırı rahatlatılmışken yedekteki yabancılar ya bu tarz tecrübeli oyuncular olacak, ya da genç yetenekler. Klose gibi maç değiştirecek adam lazım.

Umut'un oyuna girmesi o kadar da yanlış değildi (bana sorarsanız) ama çıkan oyuncu Sabri değil Donk olmalıydı, Sabri orta sahada Donk denen heriften daha iyi oynardı şüphesiz.

Klose gibi oyuncular da bizim burun kıvırdığımız ama aslında faydalı olan topçular tabi ki. Yabancı sınırı rahatlatılmışken yedekteki yabancılar ya bu tarz tecrübeli oyuncular olacak, ya da genç yetenekler. Klose gibi maç değiştirecek adam lazım.

Gözünü seveyim umut gibi bir adamın oyuna girmesinin hiçbir taktiksel mazereti olamaz.Çünkü adam futbolcu değil.Topla dahi buluşamayan rakibini rahatsız edemeyen hava topu alamayan yani resmen takımı eksik bırakan bir adamdan ne gibi bir medet beklenebilir?

Klose'nn şu haline bakınca insan diyor ki Drogba'ya zamanında 4 senelik sözleşme verseydik keşke. Ah ulan Drogba...

Gözünü seveyim umut gibi bir adamın oyuna girmesinin hiçbir taktiksel mazereti olamaz.Çünkü adam futbolcu değil.Topla dahi buluşamayan rakibini rahatsız edemeyen hava topu alamayan yani resmen takımı eksik bırakan bir adamdan ne gibi bir medet beklenebilir?
Podolski etkisiz kalıyordu, yedekte de doğru dürüst adam yok. Bi de rakip TD oyuna yeni forvet girdi diye sisteminden taviz verebilir vs... %99 oranda kendimi kandırıyorum tabi :asd2:

Kurt golcü. Chedjou'yu susuz götürür, susuz getirir. Yattığı yerden gol atıyordu.

Geri
Üst Alt