Furkan KAN
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.221
- 189
- 368
Zaten gelecek 2 ay falan katılmam. Son kez katılayım dedim, kaçırdım. :dispirited:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi hadi şimdi kalbimi kırdın ;( Herşeyi geçtim yarım saatte bir kayıt nasıl doluyor aga?Çok heveslendiydim be yazık oldu
![]()
Malesef hocamGene mi kaçırdın sen?![]()
Malesef hocamKaçırmakla kalmadık bir de @Aslan Türkoğlu kardeşimin alay konusu olduk
Bak hala gülüyor :38573:
:2aloh1:Boşver, yarın puanlar açıklanırken sen de ona gülersin![]()
Darildinmi Cicim Bana - Fasl-i Beyoglu - YouTubeİkidir dalga geçiyorum cevap yazmıyorsun.Darıldıysan daha yapmayayım. @Aslan Türkoğlu
İkidir dalga geçiyorum cevap yazmıyorsun.Darıldıysan daha yapmayayım. @Aslan Türkoğlu
Hadi hadi şimdi kalbimi kırdın ;( Herşeyi geçtim yarım saatte bir kayıt nasıl doluyor aga?Çok heveslendiydim be yazık oldu
![]()
Abi playlist yayınlandıktan sonra puan vereceğin şarkıları özelden yaz. Eğer benim şarkıma yüksek puan verirsen yaparız bi torpil. Şunun şurasında Emrah'la onca hukumuz var. Yapar bi kıyak.![]()
Bak bak bak şarkıma yüksek puan olursa işini hallederim diyor :asd22: Namussuz namuslu filmindeki memurlar gibisin kardiş ehuheheAbi playlist yayınlandıktan sonra puan vereceğin şarkıları özelden yaz. Eğer benim şarkıma yüksek puan verirsen yaparız bi torpil. Şunun şurasında Emrah'la onca hukumuz var. Yapar bi kıyak.![]()