38. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten gelecek 2 ay falan katılmam. Son kez katılayım dedim, kaçırdım. :dispirited:

Kaçırdık üff be.

I am the one who knocks!

bende göndermistim bir sorun yoksa net den cikiyorum

Alpay'ın şarkısı harikulade. Bence kesinlikle 1.'lik adayı.

3+8=11 son şampiyonluğum 27. Yarışma, su an 38. Yarısmadayız. 38-27=11 bunu da acıklasanıza atayızler:D

Bu yarisma ile ilk sampiyonlugumu alacagima inaniyorum , ikinci ve ucunculeri tahmin edebiliriz :D

Hadi hadi şimdi kalbimi kırdın ;( Herşeyi geçtim yarım saatte bir kayıt nasıl doluyor aga? :red: Çok heveslendiydim be yazık oldu :(

Abi playlist yayınlandıktan sonra puan vereceğin şarkıları özelden yaz. Eğer benim şarkıma yüksek puan verirsen yaparız bi torpil. Şunun şurasında Emrah'la onca hukumuz var. Yapar bi kıyak. :P

bu sefer kesin 1. olucam
hic bu kadar emin degildim, en emin oldugum yarisma G.Moore ile yaristigim yarismaydi, onda da 3. oldum. Ama simdi oyle mi, degil. Simdi daha cok guven var kendimin icinde!

Abi playlist yayınlandıktan sonra puan vereceğin şarkıları özelden yaz. Eğer benim şarkıma yüksek puan verirsen yaparız bi torpil. Şunun şurasında Emrah'la onca hukumuz var. Yapar bi kıyak. :P
Bak bak bak şarkıma yüksek puan olursa işini hallederim diyor :asd22: Namussuz namuslu filmindeki memurlar gibisin kardiş ehuhehe :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt