38. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pişti ise zaten yarışmanın eskileri(7-8 kişi) puan vermiyor ve derece yapamıyor şarkı.Açıklanması daha iyi.Ayrıca 2 saat sınırı da koymak lazım.

Milletin şarkısını niye açık ediyon

mma-kiss-3.gif

Şarkımın ortası yok gibi hissediyorum.

Ya 1. olacağım ya da 8-12 arası kalırım.

Umarım 1.senaryo gerçekleşir. Bir yerden 'winner' lıga başlamak lazım. Bu ara iyice kaybedenler kulübü eş başkanı gibi takılıyorum gerçek hayatımda da. :(

Playlist' teki bir şarkı geçenlerde aklıma gelmişti, kendi playlistimde de var, gönderen kesin +30, çok severim o şarkıyı :)

Playlist'e çok çok sağlam diyemem ama, güzel şarkılar var. Puan vereceğim 10 şarkı hemen sıralandı bile kafamda. Tabii iyice dinleyip puanlarımı öyle atacağım, haksızlık olmasın. Son anda değişiklik yapabiliyorum o an o şarkı daha hoş gelebiliyor kulağıma.

Gönderdiğim ses playlistin en sağlam sesi ama tablonun solunda bile olamayacak ne yazık ki...

Playlist'e çok çok sağlam diyemem ama, güzel şarkılar var. Puan vereceğim 10 şarkı hemen sıralandı bile kafamda. Tabii iyice dinleyip puanlarımı öyle atacağım, haksızlık olmasın. Son anda değişiklik yapabiliyorum o an o şarkı daha hoş gelebiliyor kulağıma.

Ben hiç karnımdan konuşmayacağım, son zamanlarda dinlediğim en kötü playlist :(

"Every breath you take" ile katılabilseymişim götürürmüşüm şampiyonluğu resmen...

Ben hiç karnımdan konuşmayacağım, son zamanlarda dinlediğim en kötü playlist :(

Doğru isimler yanlış şarkı kombinasyonları gördüm ben biraz. Benim de tarzım olmayan bir liste olduğu kesin.

Tolga-sen-ben arasında geçer yarışma diyorum tahminlerim doğru ise (hoş sen bozdun moralimi biraz ama iş yapmaz ukdesini verip. :( )

Alpay'ın mesajlarını editledim.İki şarkı yasaklı olarak araya karışmış olabilir ama bunu belli etmemeniz gerekiyor.Çoktan dinlemeye başlamış olanlarda vardır 2 oy da geldi ayrıca.

Doğru isimler yanlış şarkı kombinasyonları gördüm ben biraz. Benim de tarzım olmayan bir liste olduğu kesin.

Tolga-sen-ben arasında geçer yarışma diyorum tahminlerim doğru ise (hoş sen bozdun moralimi biraz ama iş yapmaz ukdesini verip. :( )

O tahmin ettiğin şarkı benim değil :)

Açık konuşmak gerekirse katıldığım yarışmalar içerisinde dinlediğim en vasat liste oldu. Şarkılara puan verebilmek için takla atıyorum resmen :D

Alpay'ın mesajlarını editledim.İki şarkı yasaklı olarak araya karışmış olabilir ama bunu belli etmemeniz gerekiyor.Çoktan dinlemeye başlamış olanlarda vardır 2 oy da geldi ayrıca.

4-5 kişi sorunca yazdım. Özelden de soran oldu başkan.

Ama haklısın yazmamam lazımdı.

6.veya 8.oldu yamulmuyorsam o şarkı. :D

Tolga katılmış, 4. olmuş reis :)
Ama önceki hayvani playlistleri düşününce orada bile iyi derece yapmış. (O yarışmadaki playlisti bilmiyorum tabi ama önceden çok daha sağlam oluyordu sanki)
Şu listede kürsü garantiydi :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt