- 2 Temmuz 2011
- 132.470
- 55.458
- 5.338
Fiziken eski gücünde değil.toparlayinca belki.ali yavuz varken en son malike sıra gelir.ali yavuz 3 maçta 6 golle başladı sezona.mill takımdan bi dönsünler de bakalım hoca değerlendirecek mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan'da ışık göremedim ben pek şu an için. Yaşına rağmen aşırı ağır duruyor.Abi peki Ozan Kabak girebilir mi sence ilk 11 e şuan o ışığı görüyormusun onda
Ozan'da ışık göremedim ben pek şu an için. Yaşına rağmen aşırı ağır duruyor.
tehlikeli 1 herife benziyor
![]()
Hala hamleli bir stoper olarak görmüyorum ama gelişebilir.Fikirlerini revize etmek ister misin
Bence biraz sal bu konuda kendini Kerim. Ozan bayağı topçu olacak gibi. Ben de ilk izlediğimde seninle aynı düşünüyordum ama çok acayip müdahaleleri var, pozisyon alması, fiziği gayet iyi, ayağı da düzgün . Pozisyon mevzusunu çok iyi öğrettiklerinden dolayı böyle olduğunu düşünmüyorum zaten zeki bir eleman belli. Şöyle diyeyim uyanık bir savunmacı.Hala hamleli bir stoper olarak görmüyorum ama gelişebilir.
Bire birde iyi mesela ama hareketli topa müdahaleleri sıkıntılı, her müdahalesinde penaltı olacak gibi geliyor.Bence biraz sal bu konuda kendini Kerim. Ozan bayağı topçu olacak gibi. Ben de ilk izlediğimde seninle aynı düşünüyordum ama çok acayip müdahaleleri var, pozisyon alması, fiziği gayet iyi, ayağı da düzgün . Pozisyon mevzusunu çok iyi öğrettiklerinden dolayı böyle olduğunu düşünmüyorum zaten zeki bir eleman belli. Şöyle diyeyim uyanık bir savunmacı.