#38 Malik Karaahmet

Fiziken eski gücünde değil.toparlayinca belki.ali yavuz varken en son malike sıra gelir.ali yavuz 3 maçta 6 golle başladı sezona.mill takımdan bi dönsünler de bakalım hoca değerlendirecek mi

Yunus gibi, Celil gibi hatta Doğan Can gibi çocukların parlaması çok güzel tabiki mevki farketmeksizin ama keşke bir tanesi forvet olsaydı.

tehlikeli 1 herife benziyor
Dmv1T1LXgAAwVy_.jpg

Biraz agir bir herif ümit milli maclarinda pek begenmemistim

fizik olarak hazır değil,daha u 21de dogru düzgün ilk 11 çıkmıyo.sadece son maçta oynadı galiba.

Kaşlarını bülent ersoy gibi aldırmayı bırakırsa büyük topçu olacak gibi

bu çocuğu oyun tarzı iri kalıplı forvet olur hani rakip defansı dağıtır,işte öyle güçlü,kalıplı ama işte boyu orda ona yetersiz geliyor bu oyun tarzında..zor...

Hala hamleli bir stoper olarak görmüyorum ama gelişebilir.
Bence biraz sal bu konuda kendini Kerim. Ozan bayağı topçu olacak gibi. Ben de ilk izlediğimde seninle aynı düşünüyordum ama çok acayip müdahaleleri var, pozisyon alması, fiziği gayet iyi, ayağı da düzgün . Pozisyon mevzusunu çok iyi öğrettiklerinden dolayı böyle olduğunu düşünmüyorum zaten zeki bir eleman belli. Şöyle diyeyim uyanık bir savunmacı.

Bence biraz sal bu konuda kendini Kerim. Ozan bayağı topçu olacak gibi. Ben de ilk izlediğimde seninle aynı düşünüyordum ama çok acayip müdahaleleri var, pozisyon alması, fiziği gayet iyi, ayağı da düzgün . Pozisyon mevzusunu çok iyi öğrettiklerinden dolayı böyle olduğunu düşünmüyorum zaten zeki bir eleman belli. Şöyle diyeyim uyanık bir savunmacı.
Bire birde iyi mesela ama hareketli topa müdahaleleri sıkıntılı, her müdahalesinde penaltı olacak gibi geliyor.

18 yaşında daha, çalışırsa gelişir.

Geri
Üst Alt