#38 Sinan Bolat

geçen sene kayseriyi küme düşüren adam. bunu alan adi herifin yatacak yeri yok. mekanın cehennem olsun.

Böyle adamların aldıkları paraları görünce basket takımındaki para krizine insan çok daha fazla üzülüyor.

koskoca Gs de yıllardır adam akıllı yedek kaleci yok adam ruhsuz tipinden belli böyle kel barzo tipli adamlardan zor futbolcu çıkar

Sneijder'in Volkan'a attığı ilk golün daha beterini yedi.

o degilde... bu adam ciddiden 1.3 milyon € mu aliyormus ?!
kim yapmis bu sözlesmeyi ciddiden ?!
resmen ihnanetir bu. inanilmaz bir rakam bence 2ci kaleci icin. üstelik bunun gibisine.

Zamanında Zapata' dan daha kötüsü çıkmaz demiştim. Sinan ve Eray, her ikiside bunu başardı.

Adamı hemen yakmayın rüştüde barcelonaya gittiğinde ilk maçında ne goller yedi ama bu rüştüyü kötü kaleci yapmaz.Arsenal maçında adamı herkesin önüne attılar yediği gollerin hepside her kalecinin yiyeceği goller olmasına rağmen adam bu baskıyla gerçekten zor durumda kalıyor muslerada çok kötü goller yedi bu kadar acımasız olmayın.

Bunu diyecegimi hic düsünmezdim ama Aykut bundan daha fazla güven veriyordu kalede.

Aykut gecen sezon 500.000 TL (!) ye oynuyordu, Bolat icin 1,3 Milyon EURO ödüyoruz.

çok yeteneklı kaleci erayla karşılaştırılamaz. eray geleni içeri alabiliyor ondan ibaret. sinanın gol yaratma yeteneği hayli yaratıcı adam.

mesela şurda yaptırdığı 2 penaltı çok harikulade. 2013-2014 Elaz

yine dün belki penaltı yaptıramadı ama balta araya girmese yine gol yaratma becerisini sergileyebilirdi.

Son düzenleme:
adam 7 metre kalede devamlı yerini kaybediyor. gol yemeden önce yiyeceği çok belli. özellikle bu maçtaki ilk gol ve serdar'ın frikik golünde çok belliydi golü yiyeceği. helal olsun valla 1.3 milyon para alıyor, tebrikler yönetim

Çin Malı Howard.

Geri
Üst Alt