#38 Sinan Bolat

GS kariyerinde fantastik goller yedi.bence şanssızdı.

Pek iş düşmedi zaten.Gol yemediği için teşekkürler.

Kalede pek güven vermedi ama kendi kaleciliğinden mi yoksa biz Muslera' ya alıştığımız için kimseyi beğenmiyor muyuz tartışılabilir.

Kaç yaşında adam, milli kaleci, cl tecrübesi var ama boşa çıkıp durdu

birkaç renktaşı harcayacaktı

boşa çıkmalar falan

Bu adam bu kadar kötü performans gösteren bi kaleci değildi.Kalecilerde sürekli oynamamakta oyunlarını ve güvenlerini etkiliyor.Elimizde Musleradan sonra oynayacak tek kaleci.Bu akşamda sıkıntı olmadı Allahtan.

Sayesinde defansimiz Sinana top dusmesin diye daha iyi calisti :)

Kaleye isabetli şut olsaydı kesin yerdik golu pek güven vermiyor kalede.

Muslera'ya güvenden saçmalıyormuş demek ki bizimkiler. Top gelmedi adama doğru düzgün.

İşin esprisi Chedjou stoper olmadığı için sıkıntı yaşadık sezon boyu.

Muslera'ya güvenden saçmalıyormuş demek ki bizimkiler. Top gelmedi adama doğru düzgün.

İşin esprisi Chedjou stoper olmadığı için sıkıntı yaşadık sezon boyu.
İsabetli şut olmasın diye bütün bildiğim duaları ettim o derece güvenmiyorum ben Sinan'a

bir pozisyonda top semihe mi hakana mı ne çarptı yani topun kaleyle alakası yoktu ama yerlerde sürünüyodu sir bolat...eraydan hallice bir kaleci.

Öyle bir kaleci ki tuttuğu her topta "aferin, bravo" vb. mükafatlar verdim kendimce 0 güven veriyor almaya çıktığı toplarda yürüyüşü bile yüreğime ağzıma getirmeye yetti. Bu kadar kötü değildir muhtemelen ama o bile kendisine güvenmiyor.

İkinci yarı bir korner pozisyonunda içerde çıksam mı çıkmasam mı, ne yapmalıyım şimdi gibi bir bakış attı.:D

Geri
Üst Alt