#39 Luis Pedro Cavanda

bu adamı gördüğüm zaman ya ya ye koko jambo diyesim var ancak o etkiyi bırakıyor bende

Sabri'nin bundan çok daha kötü maçlar çıkardığını düşünüyorum, keza Linnes'de öyle şunu da unutmamak lazım. Linnes'in sağ bek oynadığı Sinan fazla geriye gelmemişti, bu maçta ise tek kanat ile çıktık. Ben haksızlık yapıldığını düşünüyorum evet bize göre yeterli bir sağ bek değil, bunu gelirken de biliyordum defalarca da yazmışımdır Cavanda'yı fazla büyütmeyin gözünüzde diye ama 3 sağ beki sıralarsak Sabri her türlü sonuncu olur. Medyanın da gazıyla sezon sonuna kadar Sabri'nin oynamasını istemiyorsak hemen gaza gelmeyin. Aynısını Selçuk'un kesildiği ilk maçta kötü sonuç alırsak da göreceğiz.

Cavanda rakibi yakalayıp faul aldırdı bir pozisyonda, bir pozisyonda da zayıf şut çektirdi. Adım gibi eminim iki pozisyonda Sabri olsa en az biri gol olmuştu. Yetişemezdi ikisinde de rakibe, ortaları desen Cavanda'dan kat kat kötü, İkisi de defans arkasına kaçıran tipte oyuncular, Sabri'nin ne artısı var mesela? Ben mi göremiyorum arkadaş?

Sağ kanadı resmen tek başına savundu önünde kimse yardımcı olarak yoktu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sabri'nin bundan çok daha kötü maçlar çıkardığını düşünüyorum, keza Linnes'de öyle şunu da unutmamak lazım. Linnes'in sağ bek oynadığı Sinan fazla geriye gelmemişti, bu maçta ise tek kanat ile çıktık. Ben haksızlık yapıldığını düşünüyorum evet bize göre yeterli bir sağ bek değil, bunu gelirken de biliyordum defalarca da yazmışımdır Cavanda'yı fazla büyütmeyin gözünüzde diye ama 3 sağ beki sıralarsak Sabri her türlü sonuncu olur. Medyanın da gazıyla sezon sonuna kadar Sabri'nin oynamasını istemiyorsak hemen gaza gelmeyin. Aynısını Selçuk'un kesildiği ilk maçta kötü sonuç alırsak da göreceğiz.

Cavanda rakibi yakalayıp faul aldırdı bir pozisyonda, bir pozisyonda da zayıf şut çektirdi. Adım gibi eminim iki pozisyonda Sabri olsa en az biri gol olmuştu. Yetişemezdi ikisinde de rakibe, ortaları desen Cavanda'dan kat kat kötü, İkisi de defans arkasına kaçıran tipte oyuncular, Sabri'nin ne artısı var mesela? Ben mi göremiyorum arkadaş?
çok güzel yorum ! kesinlikle sabriden kötü gibi yorumlara katılmıyorum ! eboue nin bizdeki iyi zamanlarındaki verdiği katkıyı gördükten sonra sağbekin ne anlama geldiğini öğrendik o yüzden gözümüze berbat geliyor haklı olarak ! en büyük hatayı bedava perreirayı almayarak yaptık ne linnes ne sabri nede cavanda üçüde bir perreira etmez

uzun zamandır bu kadar kazma bir bek gormemistim,10 senede 32 tane bek aldik,ulan bi srna gibi topcu alsak 10 yil götürürdü bizi,kazmaları dolduruyolar sonra sarbi oynuyor,allah cezanizi versin..

uzun zamandır bu kadar kazma bir bek gormemistim,10 senede 32 tane bek aldik,ulan bi srna gibi topcu alsak 10 yil götürürdü bizi,kazmaları dolduruyolar sonra sarbi oynuyor,allah cezanizi versin..

Büyüklerimizin bir lafı vardır.Ucuz malın vardır illeti pahalı malın vardır kıymeti.O kadar parayı bu çöplere dökene kadar paraya kıyıp adam gibi bir sağbek alacaktık.Şimdi bunları konuşuyor olmazdık.32 tane bek nedir arkadaş.Onlara dökülen paraya juveye giden dani alves gelirdi.Şaka gibi gerçekten.

Ne yazık ki kafasıyla ayağı bir çalışmıyor verdiği pasların büyük bölümü isabet bulmuyor 2-3 maç sonra kendine gelebilir tabi daha da kötü duruma düşebilir dersim - adana - başakşehir geleceği hakkında yol gösterir ama bazen çok güzel adam eksiltme işlemi yapıyor nedense içimde ufak da olsa tutacak diyor :D

Ben begendim. Lig icin yeterli. Bir pozisyon var macta dikkat edin Yusuf Erdogan topla kaleye gidiyor. O pozsiyonda Cavanda degilde Sabri olsaydi Muhtemelen kaleye kadar giderdi.

Elde olağanüstü alternatifler olmadigindan birkac mac daha görmek gerekiyor. Uzun vadede her turlu yetersiz kalir ama. Gecen maçta beğenmedim ayrica. Hele ki ilk yarının son dakikasında yaptigi ortaya inanamadim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilmiyorum size nasıl geliyo ama bu adam şişko ve ağır gibi geliyo bana neden bilinmez ama geeçen senelerde daha iyiydi

Tüzüğe şu madde eklenmesi lazım ts den adam almıcaksın bunlar hem çeteci hemde balon oluyolar yasak getirilmesi lazım ts nin en iyi oyuncusu bile bizde oynayamaz çünkü karakter yok birkeresinde

Kupa maçlarda stoperde oynamalı. İyi çıkarsa stoperde devam edilmeli.

Bunun da konsantrasyon sorunları var gibi. Chedjou yu aratır bize.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Nasil oynayacagini bilmiyorum, o yüzden Dersimspor gibi takımlara karşı stoperde oynasin görelim. Tosic stopere geçtikten sonra daha jyi oynamaya başladı mesela, belki aynı şeyi görürüz.

Geri
Üst Alt