#39 Luis Pedro Cavanda

Cavanda Bruma aynı kanatta oynarsa otoban yaparız orayı bence. Tabi Cavanda'nın futboldan başka birşey düşünmemesi lazım

free-wallpapers-bob-marley-reggae-rastafari-348654076.jpg

Oynamadan asmam, beğendiğim bir isimdi. Her futbolcunun olduğu gibi formsuz maçları olabilir.. (Denayerin milli takımdaki maçını baz alsak adam yerine koymazdık).

Tek sorunu disiplinsizliği, gerçi örneğin Keitada öyleydi ama hala tadı damağımızda.. Kendisi için son şans belkide bu seviyede top oynamak için, buda bir fırsat kendisi için

İnşallah hayırlı uğurlu olur, uçurur..

Dursun istifa!!!

Beyler ben röportaj da futbolu kafasında bitirmiş umursamaz bir adam gördüm.

Üzgünüm ama bu şansı da degerlendırmeyecek gibi.

Yeteneklerine hakaret etmezse evet bizde çok katkı sağlar bu çocuk. Lakin ben insandan anlarıım.

Arkadaşlar konu dışı ama pes13 için bu Cavandanın Face ve Hair'i nerden bulabilirim

tarık yada sabriden iyidir. Linnesle sağdan yardırmaları ümidiyle hayırlısı olsun diyelim.

Rüzgarın Oglu Cavanda !!!

Çok güveniyoruz sana koçum benim. Es nereye istersen nerde çok sevdiysen

poldiyi sagda oynatirdim. Cavandanin defansi offansina göre daha iyi. Üstelik hayvani bir hizi var. Podolski ile iyi uyum saglarlar.

Bruma Carole sol kanat olmalari gerek. Carole defansif anlaminda belkide ligin en iyi beki. Brumanin aciklarini kapatir.

ULAN BIR DOS alin lan birtane

Bu adam Trabzon'da izlediğim adamsa eğer ts bize sağlam kazık geçirmiş diyebilirim. Hiç öyle hızına felan aldanmayın derim tipik afrika topçusu teknik yok, orta açma yok, beyin yok. Kademe yapmayı bilmiyor ayrıca bu adam videolarını izleyipte pek gaza gelmemek lazım Arkasından koşup yetiştiği adam topsuz alanda çok yavaş oyuncular mesela bir Emenike, Burak gibi bir forvet olsa o pozisyonlarda yetişmesi mümkün değil zaten sırf şu kademe hatalarından dolayı sayısız gol yedirmiştir ts ye. Tabi bunun tek sorumlusu cavanda değil ama Bizdede şuan Ujfalusi gibi Lider rolünü üstlenecek defansı düzene sokacak bir adam yok. Defanstda lider özellikli bir Stoperinizin olması çok şey fark ettiriyor gerçekten 3-4 sene önce bunu Semih Kaya'da gördük.

hayatının fırsatı önüne sunuldu kullanırsa da kendi bilir kullanmazsa da bize bişey olmaz biz ne kazıklar yedik sağbeklerden Cavandanın maliyeti onların yanında hiçbirşey
ama ben bu adamda Colin Kazım kafası olduğunu düşünüyorum

Bir ara forumda baya isteniyordu,bedava olmasıda avantajı idi.
BEn bir kaç maçını izledim geçen yıl Trabzonun; hızlı fiziksel olarak kuvvetli ama mental olarak çok geride, taktik anlayışı zayıf

Bizim Sebastian Perez vardı onun gibi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum açıkcası
Umarım yanılan ben olurum

Geri
Üst Alt