#39 Luis Pedro Cavanda

açıkçası ben ümitliydim , offansta çok ön plana çıkacağını sanmıyordum ama defansta bir carole etkisi yaratır diye düşünmüştüm ki carole de bu aralar çok kademe hatası yapmaya başladı.Üzüldüm genç sayılır biraz disiplinli olsa vücudunun hakkını verse iyi yerlere gelebilirdi.

sen de ya cok iyi olabilir ya da cok kotu demissin hakan
simdi millete girisiyon da sen de biraz futbol cahilligi yapmissin sanki dogru mu
s
Biraz bekle de bu yorumundan dolayi pisman ol. Bi 10 dk fln bekle bak neler cikariyorum simdi ve neden cok iyi veya cok kötü olur demisim.

Hakkinda o kadar iyi konusulmus ki, acaba ben mi yaniliyorum diye yazdim onu, zaten ardindan hic bir beklentim olmadigini yazmisim. Ama dur ya, bana bi 10 dk ver birsey ariyorum Cavanda hakkinda.

sen de ya cok iyi olabilir ya da cok kotu demissin hakan
simdi millete girisiyon da sen de biraz futbol cahilligi yapmissin sanki dogru mu
Forumun arama motoru calismiyor
@Adem Cakar bizim gecen sene ilk haftalar oynanan Trabzon macindan sonra Cavanda hakkinda bir fikir tartismamiz olmustu, hangi konuyu o hatirliyormusun?

Bize transfer olana kadar fikrim zaten buydu

# Luis Pedro Cavanda

Ama dedigim gibi o fikir tartismasinin konusunu bulsam bazi seyler cok daha netlesecek, sadece benim adima degil

Son düzenleme:
@Adem Cakar bizim gecen sene ilk haftalar oynanan Trabzon macindan sonra Cavanda hakkinda bir fikir tartismamiz olmustu, hangi konuyu o hatirliyormusun?

# Luis Pedro Cavanda

Ama dedigim gibi o fikir tartismasinin konusunu bulsam bazi seyler cok daha netlesecek

öfff yürü git ya

10 dk dedin 10 hafta sürer şimdi 1 tane mesaj bulman

# Luis Pedro Cavanda

Ama dedigim gibi o fikir tartismasinin konusunu bulsam bazi seyler cok daha netlesecek, sadece benim adima degil

transfer olunca fikrini mi degistirdin

Geri
Üst Alt