#39 Luis Pedro Cavanda

s
Fikrim net idi gecen yil ilk izledigimden beri. Sonra bize transfer oldu, hakkinda yazilani okuyunca ya bir cok kisinin anlattigi gibi müthis olacak ve elestirenler rezil olacak, yada tersi olur diye fikir belirttim. Hakkinda yazilanlar cok olumluydu.

''Ya cok iyi, ya da vasat olacak'' diyen kim? Boyle yorum yapmak kolay, iyi cikarsa bak ben ''cok iyi'' cikacak demistim diyeceksin, ama hayal kirikligi olduguna gore ''ben demistim vasat olacak diye'' ve ondan sonra utanmadan gelip burda olumlu yorum yapanlari mi elestirmek istiyosun?

C0g3mQ1WIAA63uB.jpg

Min 2 ay yok.
Karaktersiz oldugu icinde o sakatlik 6 ayi bulur.

Trabzona 1.8 bonservis
Yillik 1.5 milyon eurodan 3 yillik sozlesme.

Toplam maliyeti 25 milyon tl.
Boyle transferler yaparak kar yapiyoruz evet.

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Tuzlaspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası maça devam edemeyen oyuncumuz Luis Pedro Cavanda'nın sağlık durumu hakkındaki açıklama şu şekildedir:
Karşılaşmanın ardından yapılan tetkiklerinde oyuncumuzun üst arka adale grubunda ikinci derece kas zorlanması ve kısmi kas hasarı tespit edilmiştir.
Luis Pedro Cavanda'nın tedavisine oluşturulan tedavi protokolü çerçevesinde başlanmıştır.

Bu adam beni çok urkutmuyor Belçika da dahi piyasası var bir şekilde para da alarak göndeririz merak etmeyin yerliler gibi yapışkan.olmayacaktır sakatlık kötü oldu tabi süreç uzadı ama yazın daha kolay satariz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı ve ugurlu olsun. Gayet iyi transfer. Liginde en iyi 3.beki diyebiliriz.

Hızlı,Süratli,Topla iyi bindiren bir oyuncu. En azından siyahi.

He ek olarak Linnes ve Sabriyi üst üste koyar öyle oynar. Rahat olsun herkes.

Hoşgeldin Kara Aslan ! LUİS PEDRO CAVANDA !

...

bunu alanin ben var ya....... ulan kokocu herifi getirdiniz, florya'da gunluk sat 500 gram kokaini cekiyor aciyor arkadan bir arap muzigi, sonra antrenmana cikiyor. aldigi parayi kokoya yatiriyor herif.

Siyahi olunca isler degisiyor demekki.

Tapatalk

çok ümitliydim bundan , trabzon'daki umursamazlığı motive olamamasından diye düşünüyordum ama gamsız baykuşmuş bildiğin.

Kulübün transfer kriterleri cok iyi.

- Nerede sakat futbolcu, orada biz
- Nerede gerizekali futbolcu, orada biz
- Nerede ne idügü belirsiz futbolcu, orada biz

Cavanda ikinci secenekte yer alan bir transfer.

Ümitli olunacak bir performans göstermedi kariyerinin hiç bir anında. Bizde de sahaya marijuana çekip de çıkmış gibi oynuyor.

Bu manyağı Tudor bize düzeltse de , Sabri gereksizinden kurtulsak.

Dany akılsızdı buda aşırı gamsız yeteneklerine ihanet ettiler

3-5-2 ye uygun bir profil aslında zuniga etkisi yaratabilir ama oynamıyor namussuz

Geri
Üst Alt