#39 Luis Pedro Cavanda

Dany akılsızdı buda aşırı gamsız yeteneklerine ihanet ettiler

3-5-2 ye uygun bir profil aslında zuniga etkisi yaratabilir ama oynamıyor namussuz

Linnes ile Cavanda sezon boyunca toplam ligde 500 dakikanin altinda oynamislar, yani x´in son 5 macta oynadigi süreye tekabül ediyor bu...

Isin dogrusu oynatimadi, namusuzlar olmali. Linnes´de Cavanda´da x´den 8 kat potansiyalli adamlar. 6-7 yas da gencler. x´in en iyi hali, sürekli kaleciye pas atan, vertical oynamayan, full bek oynayacak cigeri olmamasina ragmen, cok kostugu iddia edilen, 9 yildir dökülen milli takima secilemeyen bir kepaze.

Bunun yüzünden yeni gelenler, o pozisyona isinamadan, dehleniyor. Bunun sorumlusu x´in lobbisi, ve taraftar arasinda gizlenen gizli x hayrani "x deniyidegil" cilerdir.

Nasil bir kesimin kustal bir savas edasi ile "Yetmez ama evetcilere" asla öfkesi dinmeyecek ise, benim de ahiret zamaninda iki elim "xdeniyidegil" cilerin yakasinda olacak...

C45OKI7UkAA8oJk.jpg

Bu da ben futbolcuyum diye ortalikta geziyor iste.

Linnes ile Cavanda sezon boyunca toplam ligde 500 dakikanin altinda oynamislar, yani x´in son 5 macta oynadigi süreye tekabül ediyor bu...

Isin dogrusu oynatimadi, namusuzlar olmali. Linnes´de Cavanda´da x´den 8 kat potansiyalli adamlar. 6-7 yas da gencler. x´in en iyi hali, sürekli kaleciye pas atan, vertical oynamayan, full bek oynayacak cigeri olmamasina ragmen, cok kostugu iddia edilen, 9 yildir dökülen milli takima secilemeyen bir kepaze.

Bunun yüzünden yeni gelenler, o pozisyona isinamadan, dehleniyor. Bunun sorumlusu x´in lobbisi, ve taraftar arasinda gizlenen gizli x hayrani "x deniyidegil" cilerdir.

Nasil bir kesimin kustal bir savas edasi ile "Yetmez ama evetcilere" asla öfkesi dinmeyecek ise, benim de ahiret zamaninda iki elim "xdeniyidegil" cilerin yakasinda olacak...
Adem bu x in yerine hadi cavanda cok formsuz ve guvenilmez diyelim bir semih süprizi gelebilirmi aksam rize de? Sag bek oynadığı maçlarda başarılıydı mancini baya kullanmıştı sag bekte.solda linnes stoperler ahmet ve chedjou ile olusabilir geri 4 lumuz aksam..baltayi kestiği gibi x i se keserse hem savunmamiz hem takim rahatlar baya..aksam goruruz umarim bu süprizi...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dany'e bile basit ve risksiz oynamayı öğreten tudor belli olmaz Cavanda oyuna konsantre şekilde fiziği kullanmayı öğrense Ebouenin yarısı kadar oynar herhalde

Tarık Çamdal'ın Belçikalı versiyonu tartışmasız..
Bu adam nasıl futbolcu olmuş ya..

Adem bu x in yerine hadi cavanda cok formsuz ve guvenilmez diyelim bir semih süprizi gelebilirmi aksam rize de? Sag bek oynadığı maçlarda başarılıydı mancini baya kullanmıştı sag bekte.solda linnes stoperler ahmet ve chedjou ile olusabilir geri 4 lumuz aksam..baltayi kestiği gibi x i se keserse hem savunmamiz hem takim rahatlar baya..aksam goruruz umarim bu süprizi...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su an cevap veriyorum ancak. Maalesef kesmedi x i . Semih Kaya´nin sag bekte sorunu, pozisyon oyununda var. Takim ciktiginda, ortadan önceki son opsiyon olarak, topu ona biraktigimizda, etkili bindirmeler yapabiliyor. 0 dedigimiz olaya, hücum anlaminda özellik ile iyi iniyor. Ancak bizde oyun sürekli sikistigi icin, zaman zaman orta saha civarlarinda fazla bulusmasi gerekiyor top ile. Teknigi mac daralmisken, oradan hücuma pas ile cikmak acisindan yeterli olmuyor. Bu büyük bir dezavantaj.

Torbacı.. Olsun ya kimler yedi G.Saray'ın parasını sen de ye keyif yap,en güzel mekanlara git eğlen!!!

Tudor'a bir sorum var

Eğer Bruma disiplinsiz hareketleri yüzünden kadro dışı kalmış ise

Cavanda gibi otçu'nun ne işi var takımda ???

Tudorun cevabi: Bruma kendi rizeye gitmem dedi

Tudor'a katılıyorum Bruma konusunda gerçekten özellikle futbolcuya dayalı sistemin bitmesi için ama eksik kalıyor bence

Mesela Hakan-Selçuk-Poldi filan yokları oynuyor harcasın bunları Tudor Hocamız

Veya Selçuk-Sarbi küsmüş ulan oyun parkı mı bura küsüyonuz desin kadro dışı bıraksın ikisinide

Tudor'a katılıyorum Bruma konusunda gerçekten özellikle futbolcuya dayalı sistemin bitmesi için ama eksik kalıyor bence

Mesela Hakan-Selçuk-Poldi filan yokları oynuyor harcasın bunları Tudor Hocamız

Veya Selçuk-Sarbi küsmüş ulan oyun parkı mı bura küsüyonuz desin kadro dışı bıraksın ikisinide

selcugu 2 mactir 50lerde cikariyor
sarbri bjk macinda yoktu
1az sabir, ENES m8 :ka19:

Ulan şaka gibi be Ts'nin kurtulmak için kadro dışı bıraktığı bu müptezeli 1.8 milyon €'ya transfer ettik 3 yıl içinde 2.6 milyon € maaş vereceğiz.

Geri
Üst Alt